
Kurs in
Kortfattad kurs i Brewing Technology Online Siebel Institute of Technology

Introduktion
Denna webbaserade lärande system (online) ger en effektiv plattform för att maximera förståelsen av utbildningsinnehåll i varje elev lärande.
Vårt program är utformat så att varje elevs framsteg övervakas av lärare och elever kan lätt rådgöra med dem. Om en elev har svårt att förstå en avancerad begrepp bryggning, lärare arbetar med den personen för att säkerställa full förståelse för ämnet. Därför är detta system utgör en "elevcentrerad strategi."
Denna kortfattade online-kurs är den idealiska kursen ...
- Bryggerier anställda som behöver ytterligare utbildning i teorin bryggning.
- Leverantörer av bryggeriindustrin.
- Personal öldistributörer vill förbättra sina kunskaper om hur öl görs.
- Personer som vill komma in i bryggeriindustrin, inklusive framtida ägare av bryggerier.
- Personer som vill förbereda sig för våra avancerad nivå kurser, såsom Associate nivå, Diploma eller Master Brewer.
tränare
Team av instruktörer för denna kurs har ett bra utbud av upplevelser från mikrobryggerier till några av de största bryggeriföretagen i världen.
Dr. Hugo Patiño övervaka lärarlag och delta i undervisning av denna kurs. Dr. Patiño spelat viktiga tekniska funktioner inom kvalitetssäkring, forskning och utveckling Laboratories och tekniska tjänster, teknik och utveckling i bryggerier Coors Brewing Co. Molson (Colorado, USA) och Cerveceria Cuauhtemoc (Mexiko).
Han var också en lärare vid University of California-Davis, och Teknologisk Institut i Monterrey (Mexiko). Hans akademiska examina inkluderar en doktorsexamen i kemiteknik från University of Waterloo (Kanada) och kemiteknik vid Tecnológico de Monterrey (Mexiko).