Keystone logo
© BIMM University
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Introduktion

Globala kvalifikationer för globala positioner

Shipping College är en global college med kontor i London.

Vi erbjuder globala kvalifikationer för globala positioner .

Delta i den spännande världen av frakt, spedition, logistik och multinationell handel genom våra internationella webbaserade kurser.

Våra kurser ger dig den praktiska kunskapen för att främja din karriär eller gå med i världen av global handel i ditt hem eller kontor.

Våra specialiserade handledare är högt kvalificerade inom sina områden med mer än 20 års erfarenhet.

Varje elev tilldelas en personlig e-handledare för att vägleda och hjälpa dem med sina studier.

varför välja oss

1. Våra kurser

Kurserna är anpassade och personliga för att passa dina behov och livsstil och håller högsta kvalitet. Våra kurser är praktiska och lätta att förstå och implementera i arbetsmiljön. Din onlinekurs underlättas av din personliga e-handledare och en personlig kursplan skickas till dig varje vecka av din e-handledare för att hjälpa dig att uppfylla ditt studieschema.

2. Våra studerandes framgångar

Våra studenter fortsätter att uppnå sina personliga affärsmål genom att berika sin kunskapsbas genom våra kurser. Detta ger dem självförtroende att fullfölja sina karriärambitioner och påskynda sina karriärframsteg.

3. Global ackreditering och medlemskap

Våra kurser är ackrediterade och erkända av World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege finns på Storbritannien Register of Learning Providers (UKRL).

4. Unik läromiljö

På ShippingCollege låter vår unika lärmiljö dig uppfylla dina inlärningsambitioner och att göra detta i din tid och i din takt. Detta skulle vara i bekvämligheten av ditt hem eller på kontoret, där du har enkel tillgång till våra moduler online. Vi är tillgängliga för alla studenter över hela världen.

5. Vår e-Campus och Global Network

Studenter har 24/7 tillgång till information via vårt onlinecampus, tillgång till vår kursportal och bibliotek. Vi har nyligen lagt till ett studentforum för frågor och nätverkande. Du kommer att vara en del av det globala nätverk som vi har skapat genom vårt online studentforum.

6. Utbildningspersonal

Våra kursskribenter är internationella experter med 20+ års erfarenhet av denna specialiserade bransch. Vi är erkända som utbildningsproffs. Våra professionella licenser, föreningar och medlemskap hjälper oss att hålla kontakten med sjöfartsgemenskapen, samma sjöfartsgemenskap som vi utbildar dig för att gå med i eller hjälpa dig att växa inom den.

Vårt uppdrag och Vision

Att lära sig är mer empowering än att lära sig

Vårt uppdrag

Uppdraget för ShippingCollege är att ge studenterna en dynamisk utbildning baserad på kompetens och flexibilitet som skapar bestående värde och betydelse för utvecklande karriärer.

Att lära sig är mer empowering än att undervisas, varför vi fokuserar på praktiskt tillämplig kunskap. Vi ger kompetens i strävan efter tillämpliga resultat.

Vår vision

ShippingCollege kommer att bli den erkända ledaren inom utvecklingen av online-lärande för shipping, clearing och forwarding och global logistik.

Att leva våra värderingar

Vi uppnår vårt uppdrag genom att leva våra värderingar, som syftar till att uppnå högsta nivåer av:

 • Respekt: Fakultet och personal i ShippingCollege håller högsta hänsyn till varandra, våra studenter, våra samhällen och vår miljö.
 • Innovation: Vi värdesätter nya, livsdugliga idéer och strävar efter dem för att säkerställa att kursinnehåll är relevant och engagerande.
 • Serviceorienterad: Vi hjälper våra elever med kunskaper och färdigheter, genom att undervisa och vägleda, att sätta andra inför oss själva.
 • Samarbete: Genom att stödja varandra uppnår vi mer än vad som är möjligt individuellt.
 • Integritet: Vårt personliga och professionella beteende styrs av ärlighet, etik och samvete.

Uppnå vårt syfte

Vårt syfte är att ge kunskaper och färdigheter som hjälper eleverna att uppnå sina drömmar. Vi gör träning tillgänglig, stimulerande och bekväm för angelägna sinnen globalt.

Dedikerad att upprätthålla ShippingCollege s syfte och värderingar, vår fakultet:

 • Strävar efter kontinuerlig förnyelse och innovation
 • Skapar en deltagande och samarbetskultur
 • Engagerar sig i pågående akademisk och professionell utveckling
 • Värderar mångfald och uppmuntrar respekt för bidrag från alla kulturer
 • Uppmuntrar framgång och upprätthåller kvalitet

Kvalité på service och flexibilitet för studerandealternativ

 • Tillhandahåller flexibelt kvalitetskursinnehåll som praktiskt taget krävs inom det särskilda studiet.
 • Fokusera på att behärska praktiska färdigheter och tekniker
 • Tillhandahåller online kurser för flexibelt lärande

Service kvalitet

Man kan tycka att kvaliteten på tjänsten bör vara den synliga förberedelsen, klassrumsinställningen, grundläggande hygien, klassrummets storlek eller väl förberedd kursstruktur.

Men vi tror att den verkliga kvaliteten på tjänsten är osynliga egenskaper – handledares förmåga, generositeten av stöd och omsorg, och hjärtat av högskolan för studenter även om dessa två egenskaper borde ha balans.

På ShippingCollege levererar vi på dessa osynliga kvaliteter.

Flexibilitet att studera alternativ

Vår flexibla inlärningsmetod visar vår omsorg och stöd till våra elever och elever.

Personliga e-handledare som förstår och lyssnar på sina elever.

Vi förstår att våra studenter ofta arbetar heltid och kräver flexibilitet och förståelse för att uppnå sina mål.

Platser

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Frågor