Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Introduktion

Välkommen till Selinus Business School

Vi certifierar ledare som gör en skillnad i näringslivet

Vårt institutionella arbete ägnar sig åt certifiering av förvärvade ledaregenskaper och tidigare studier för professionell användning i ett internationellt arbetsperspektiv. Selinus University Business School är ett oberoende distansutbildningsföretag online som erbjuder flexibla liberala och globala studier på universitetsnivå för Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA) inom alla områden för företag och ledning.

Kandidat-, magister- och doktorsexamen och examensbevis, utfärdade av Selinus University efter avslutad avhandling, är professionella och internationella certifikat och examensbevis utfärdade av Roseau Walley huvudkontor genom Uniselinus Europe, med huvudkontor i London, som är licensinnehavaren för den globala distributionen av Selinus Universitetets läroplaner. Examensbevis delas ut på grundval av erhållen studiepoäng och i förhållande till validering av utbildningsprogrammen, liksom på grundval av rekommendationerna från lärarna på de lokala campus där poängen erhölls.

Våra program, reserverade för chefer, företagare och yrkesgrupper som är inriktade på utvecklingen av deras yrkeskarriär, är baserade och är helt kompatibla med de internationella utbildningssystemen. De riktlinjer som vår affärsskola hänvisar till motsvarar minst fem års yrkeserfarenhet inom den specifika ledningsgren där kandidaten verkar.

Kompatibiliteten och färdigheterna som motsvarar kandidatens läroplan bedöms genom en rigorös process för verifiering och utvärdering av läroplanen, summan av hans / hennes färdigheter och värdet av hans / hennes avhandling.

089 fotografering / Pixabay

Karriärmöjligheter

Våra utbildningsprogram är karriärcertifierade och erbjuder kandidater med en bevisad meritlista på minst 5 år möjlighet att få en prestigefylld BBA, en MBA eller DBA i Business Administration inom en disciplin relaterad till deras yrkeserfarenhet. Kandidater måste genom en strikt, originell och kvalificerad avhandling visa att deras kunskaper inom företagsekonomi uppfyller internationella akademiska standarder i förhållande till den obligatoriska akademiska disciplinen.

Med fokus på ett brett spektrum av specialämnen och med många års erfarenhet är våra studenter utrustade med de färdigheter och kunskaper som är nödvändiga för att lyckas i dagens globala ekonomi och är förberedda på ett brett spektrum av professionell utveckling och karriärmöjligheter.

Selinus Business Schooll-utbildningsprogram är ett utmärkt val för chefer, företagare och yrkesverksamma som vill se deras yrkeskvalitet öka på dagens arbetsmarknad. Den stränga bedömningen av våra rådgivare, handledarnas kompetens för tilldelning av den akademiska titeln är en garanti för hög professionalism och kan vara mycket relevant om inte avgörande inom det privata området för liberala studier.

En internationell SBS-examen bör sammanfalla med utsikterna för karriärutveckling till ledande befattningar i nationella och multinationella företag och organisationer.

Platser

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Frågor