Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Introduktion

SDA Bocconi School of Management, som grundades 1971 som forskarskola vid Milanos Bocconi University, är den ledande internationella handelshögskolan i Italien och bland Europas mest kända institutioner.

Lär dig online med SDA Bocconi School of Management

I mer än 50 år har SDA Bocconi lett vägen inom ledarutbildning i världsklass. Grundad på värdena entreprenöriell kraft, akademisk spetskompetens och mångårig tradition, är skolans uppdrag att hjälpa dagens yrkesverksamma att trivas på en allt mer oförutsägbar global marknad.

Om SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi utrustar företagsledare globalt för att möta världens tuffaste utmaningar genom att främja spjutspetskunskap, ledarkultur och innovation över sina chefsprogram, forskningslaboratorier och kunskapscentra.

SDA Bocconi är en av få elithandelsskolor som har fått "trippelkronan" av världens mest prestigefyllda internationella ackrediteringar (AMBA, AACSB och EQUIS). Det är också den enda italienska institutionen som finns med i alla stora globala handelshögskolors rankningar, inklusive Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek och The Economist.

[Läs mer på SDA Bocconi School of Managements webbplats]

SDA Bocconi onlineprogram

SDA Bocconis mångsidiga uppsättning onlineprogram spänner över en rad efterfrågade affärsämnen, relevanta för dagens framtidsfokuserade professionella. Dessa inkluderar affärsbehov, försäljningsledning, blockchain och hållbart mode. Varje program integrerar en unik blandning av praktikinriktat lärande och den senaste vetenskapliga forskningen, vilket utrustar deltagarna med de färdigheter som behövs för att framgångsrikt leda morgondagens företag, icke-statliga organisationer och ideella organisationer.

Varför lära sig online med SDA Bocconi

SDA Bocconi samarbetar med GetSmarter, ett varumärke från 2U, Inc., för att föra sin transformativa, praxisledda forskning och lärande till nästa generations företagsledare. Med fokus på nyckelkompetenser som kreativt tänkande och innovation, kommer programdeltagare att förbättra sin förmåga att etiskt vägleda sina organisationer mot hållbar lönsamhet. Chefer och ledare kommer att kunna skaffa sig framtida färdigheter för att navigera störande förändringar, bygga ett dynamiskt globalt nätverk och få ett officiellt certifikat från SDA Bocconi som validering av deras förbättrade strategiska kunskaper.

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Frågor