Keystone logo
© SBCC
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Introduktion

Santa Barbara City College (SBCC) Internationella studenter har alltid spelat en viktig roll i livet på Santa Barbara City College . Santa Barbara City College välkomnar internationella studenter och uppmuntrar dem att använda alla tjänster som tillhandahålls av Student Support Services och International Student Support Program (ISSP) personal. Santa Barbara City College ligger i Santa Barbara, Kalifornien, även känd som American Riviera. Santa Barbara City College bara 100 steg från stranden och erbjuder ett av landets vackraste campus. Inbäddat mellan Stilla havet och Santa Ynez-bergen, är det nära till världens underhållningsindustrihuvudstad, Los Angeles i söder, San Francisco i norr och Las Vegas i öster. 283 soldagar och dess unika läge erbjuder massor av aktiviteter året runt. Personalen på International Student Support Programs kontor strävar efter att ge internationella studenter en möjlighet att dra nytta av en högkvalitativ akademisk läroplan, såväl som intellektuellt stimulerande och roliga sociala och fritidsaktiviteter. Internationella studenter kan anmäla sig till Santa Barbara City College för att förbättra sina engelska språkkunskaper genom programmet Engelska som andraspråk (ESL) eller slutföra en associerad examen, ett intyg om prestation eller diplom, eller ett kompetens- eller avdelningsutmärkelse genom det akademiska programmet. Att delta i ett mellanår (under ett år eller en termin) eller att registrera sig vid en annan amerikansk institution medan du är på Santa Barbara City College är också alternativ för internationella studenter. Santa Barbara City College erbjuder 250-gradersprogram, 80 certifikat och 28 helt online-program, grader och certifikat. Vald som #1 Value Community College 3 år i rad samt att ha mottagit Aspen Prize for Community College Excellence Santa Barbara City College är ett utmärkt val för internationella studenter akademiskt och ekonomiskt.

Vår vision

Santa Barbara City College strävar efter att bygga en socialt medveten gemenskap där kunskap och respekt ger enskilda individer att förvandla vår värld.

Vårt uppdrag

Som ett offentligt samhällskollegium tillägnad varje elevs framgångar. . .

Santa Barbara City College välkomnar alla studenter. College ger en mångsidig inlärningsmiljö och möjligheter för studenter att berika sina liv, avancera sina karriärer, slutföra certifikat, tjäna associerade grader och överföra till fyraåriga institutioner.

Kollegiet är engagerat i att främja en rättvis, inkluderande, respektfull, deltagande och stödjande gemenskap som är dedikerad till framgång för varje student.

Våra grundläggande principer

Santa Barbara City College kärnprinciper styr alla aspekter av undervisning, organisation och innovation:

 • Studentcentrerad politik, praxis och program
 • Deltagande styrelse
 • En psykologiskt och fysiskt stödjande miljö
 • Fri utbyte av idéer över en mångfald av elever
 • Utmana excellens i alla högskolans ansträngningar.

Vår stadga

Santa Barbara City College uppdrag och kärnprinciper hedrar vårt engagemang för andan och avsikten med grundskolan för California Community Colleges, som beskrivs i Kalifornien Education Code §66010.4:

 • Primäruppdrag: Akademisk och yrkesinriktad utbildning på lägre divisionsnivå; framsteg för Kaliforniens ekonomiska tillväxt och global konkurrenskraft genom utbildning, utbildning och tjänster.
 • Viktiga och viktiga funktioner: Remedial instruktion, ESL, Vuxen icke-kreditinstruktion (på områden som definieras som statens intresse), och studentstödstjänster.
 • Auktoriserad funktion: kurser inom gemenskapens tjänster.

Antagningar

Förkunskapskrav

Innan du ansöker, se till att du uppfyller dessa antagningskrav:

 • Alla sökande måste ha motsvarande 2,00 US GPA eller högre. Gymnasieexamen krävs inte för elever som är 18 år eller äldre.
 • Alla sökande måste vara 17 år eller äldre vid startdatumet för första terminen. Studenter som är under 18 år måste skicka in en kopia av "mindre blanketter" nedan med sin ansökan och en kopia av sin gymnasieexamen innan programmets startdatum.
 • Engelska kunskapskrav för antagning till det akademiska programmet. Det finns flera alternativ för dig att uppfylla våra krav (t.ex. kurser, språkskola, standardiserade test, etc.). Vi kräver inte TOEFL/IELTS.
 • Överföringsstudenter från amerikanska språkskolor måste ha 80 % närvaro eller högre på språkskolan och uppfylla något av kraven på engelska.
 • Tillräcklig finansiering för den beräknade kostnaden för studier.

Sista ansökningsdag

Höstlov

Ansökan öppnar i januari 2023!

Deadlines:

1 juni för nya studenter

15 juni för överföring/nuvarande F-1 studenter i USA

Vårtermin

15 oktober för nya studenter

1 november för överföring/nuvarande F-1 studenter i USA

Sommarsession

Summer Session 2023 är endast öppen för studenter som flyttar från en annan amerikansk institution.

1 april

Visumkrav

Nuvarande F-1-studenter i USA

Om du går över till SBCC från en annan skola i USA, slutför stegen ovan och ladda upp följande ytterligare dokument till din onlineansökan:

 • Kopia av F-1 visum
 • I-94 Ankomst/Avgångsformulär - Klicka på länken "Hämta senaste I-94".
 • Kopia av I-20
 • Verifiering av statusformulär - Studenter måste vara "i status". Rådgivaren på din nuvarande institution måste verifiera och underteckna detta formulär.

Efter att du ansökt

 • Vi kommer att börja behandla ansökningar våren 2023 senast den 1 september. Efter den 1 september kommer ansökningar att behandlas inom 3 veckor från det datum du skickar in en fullständig ansökan. VIKTIGT: Ansökningar måste ha studentens personliga e-postadress på ansökan.
 • Godkända studenter kommer att skickas ett erbjudande om antagning, I-20 och registreringsanvisningar via e-post.
 • Formuläret I-20 är ett icke-invandrardokument som du behöver för att ansöka om ett F-1 studentvisum på en amerikansk ambassad eller konsulat i ditt hemland.

Stipendier och finansiering

Santa Barbara City College erbjuder ett stort utbud av stipendier till sina nuvarande, överlåtande och nyanlända studenter.

Inskrivna studenter kan ansöka en gång per år i februari. Om de beviljas delas pengarna ut för följande läsår i två delar: hälften på höstterminen och hälften på vårterminen. Beloppen varierar från mycket små: $100-750 och större $1000-2500 med vissa variationer mellan

Ranking

SBCC rankas bland de bästa högskolorna för en associerad examen efter lönepoäng

Den 28 januari 2020 släppte Optimal (tidigare SR Education Group) GradReports, som jämförde lönerna för över 4,6 miljoner högskoleutexaminerade för att fastställa löneresultat för mer än 885 högskoleexamina. Poäng användes sedan för att ranka de bästa högskolorna i USA för 2021 på associerad-, kandidat- och masternivå. Santa Barbara City College är glada att kunna meddela att det rankades som nr 11 i kategorin Best Associate Degrees

Att tillhandahålla tillgång till löneresultat kommer vid en lämplig tidpunkt för blivande studenter som överväger sina alternativ, eftersom högre utbildning har radikalt förändrats av covid-19. Det ekonomiska nedfallet från pandemin har förstärkt behovet av kostnads-nyttoanalys för att ta en högskoleexamen, särskilt i skuggan av en redan hotande studentskuldkris.

Det senaste året har skapat en atmosfär av enorm ekonomisk påfrestning och osäkerhet, sa Optimals vd Sung Rhee, och nu mer än någonsin är studenter och deras familjer i behov av data som visar resultat, vilket ger dem möjlighet att planera för framtiden och känner sig också trygga i sina beslut.

GradReports löneresultat baseras på alumnernas medianinkomster året efter examen, med hjälp av data från US Department of Educations College Scorecard. Poängen jämför medianalumnlönen för ett specifikt program på en skola med medianalumnlönen för samma program på andra skolor, vilket gör att blivande elever kan se vilka skolor som erbjuder högsta intäkter för det programmet. Varje skola får sedan ett övergripande löneresultat per gradnivå för att illustrera högskolor som förbereder eleverna för en högbetald karriär oavsett huvudämne. Detta totalpoäng baseras på hur bra skolan presterar på alla program den erbjuder, viktat av elevernas inskrivningar i varje program.

En utvärdering av alumnlöner på associerad examensnivå vid nästan 700 community colleges, tekniska högskolor och andra institutioner, avslöjade att 87 procent av de 100 bästa skolorna är offentliga högskolor. Utexaminerade från Kalifornien presterade särskilt bra, med åtta av de 25 bästa högskolorna i Kalifornien.

SBCC erbjuder över 100 associerade grader inom ämnesområden som sträcker sig inom allt från redovisning till yrkesinriktad omvårdnad.

Ett färskt pressmeddelande från Optimal betraktar GradReport som en förutsägelse av intjäningspotential och ROI [avkastning på investeringen] för en av de mest avgörande investeringarna en student någonsin kommer att göra.

 • 2020 rankad som nummer 1 av de 50 bästa samhällshögskolorna i landet.
 • 2019 rankad som nummer 1 av de 50 bästa samhällshögskolorna i landet.
 • 2018 rankad som nummer 1 av de 50 bästa samhällshögskolorna i landet.

Platser

 • Santa Barbara

  721 Cliff Drive Santa Barbara, CA, 93109, Santa Barbara

 • Santa Barbara

  Cliff Drive,721, 93109, Santa Barbara

  Frågor