Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Introduktion

San Diego Christian College i södra Kalifornien förbereder studenter för att göra en inverkan på världen för Kristus. Förutom debuterar sin nya identitet som San Diego Christian College i 2005, SDC också flyttat till sin nya campus i Santee, Kalifornien i januari 2014.

Tillsammans med dessa förändringar har San Diego Christian College revolution sina top-notch, program branschledande. Medan institutionen har redan tjänat imponerande akademiska ranking som en av de bästa högskolorna i San Diego, är det vändningen skolan har åstadkommit med teknik som har hjälpt gnista anmärkningsvärd tillväxt som en topp på nätet Christian College.

Varför San Diego Christian College?

prisvärd

Låga undervisning kostnader sätta en kristen utbildning inom räckhåll för någon kallade att tjäna. SDC ger en värdefull utbildning för mindre än många andra privata institutioner.

Distingerad

SDC har haft ett rykte om att förbereda exceptionella ledare. Företagsledare, pastorer och andra yrkesgrupper har nått framgång efter SDC.

Kristus fokuserade

SDC akademisk erfarenhet levereras från en biblisk världsbild. Kristus är den sista i varje läroplan och klassrummet erfarenhet.

Effektiv

En erfaren lärare ger personlig uppmärksamhet till varje elev så att de kan nå sin fulla potential. En vårdande inlärningsmiljö är perfekt för andlig tillväxt.

San Diego Christian College // 90 tvåa från Tao Brothers på Vimeo.

Platser

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Frågor