Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Introduktion

Saint Josephs universitet är ett omfattande internationellt erkänt universitet beläget i utkanten av Metropolitan Philadelphia, med studenter från hela landet och runt om i världen, både online och på campus. Saint Josephs universitet är regionalt ackrediterat - den högsta nivån av ackreditering som en traditionell högskola eller universitet kan få - av Middle States Association of Colleges and Schools. Våra nationella rankningar och AACSB-ackreditering i Haub School visar högkvalitén på våra forskarutbildningar, forskarutbildning och ledarskapsprogram.

I 160 år har Saint Josephs universitet hjälpt män och kvinnor att förbereda sig för sina yrkesliv genom att ge en rigorös Jesuit-utbildning som integrerar Cura Personalis Ignatiska credo eller vård av hela personen. Guidad av en fakultet som är engagerad i både undervisning och stipendium, en Saint Josephs utmaningsutmaningar och utökar kunskap, fördjupar förståelse, betonar kritiskt tänkande och kommunikation, främjar utvecklingen av moralisk och andlig karaktär och bygger varaktig stolthet.

US News

Forbes Magazine
Forbes rankar Saint Josephs universitetets # 94 bland högskolor i nordöstra.

Princeton Review
Princeton Review rankar Erivan K. Haub Business School som en av 2016-17 Bästa 294 Business Schools.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Philadelphia

    5600 City Ave. , 19131, Philadelphia

Frågor