Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Introduktion

177631_RITbutton.png

Lära sig

Vår fokuserade läroplan inom hållbarhet och arkitektur, ledd av världsberömda fakulteter, förbereder eleverna för effektfulla karriärer.

Forskning

Vi tillämpar ny forskning och tekniska innovationer för att lösa de praktiska utmaningar som företag, regeringar och samhällen står inför idag.

Växa

Vårt team av industrierfarna ingenjörer har hjälpt hundratals kunder att utveckla produkter, optimera processer och utveckla ny teknik.

Golisano Institute for Sustainability (GIS) är en global ledare inom hållbarhetsutbildning och forskning. Vi samarbetar med företag och statliga sponsorer för att lösa komplexa, systemiska problem. Mycket av vårt arbete syftar till att göra branschen mer hållbar. För att göra detta använder vi innovativa metoder och teknologier för att minimera användningen av material och energi samtidigt som vi maximerar resultatet. Vår expertis, i kombination med våra toppmoderna forskningsfaciliteter, gör att våra partners kan få nya insikter, driva på innovation och gå framåt.

Våra doktorand- och doktorandprogram är utmanande, inspirerande och världsförändrande. GIS-utexaminerade fortsätter att bli transformativa förändringsagenter inom industrin, regeringen, akademin och den ideella sektorn. De är problemlösare, visionärer och beslutsfattare som vill skapa en bättre, hållbar värld. Vi är en del av Rochester Institute of Technology, ett universitet som är världskänt som en förespråkare och utövare av hållbarhet.

GIS bygger på kompetensen hos mer än 100 heltidsanställda ingenjörer, tekniker, forskningsfakulteten och sponsrade studenter. Vi är hem för sex dynamiska forskningscentra som driver över 84 000 kvadratfot industriell infrastruktur för modellering, testning och prototypframställning. Blandningen av talang, erfarenhet och teknisk kapacitet som vi tillför varje projekt är oöverträffad.

Platser

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Frågor