Keystone logo
Robert Kennedy College Online BA (Hons) Business Administration - University of Cumbria (Storbritannien)
Robert Kennedy College

Online BA (Hons) Business Administration - University of Cumbria (Storbritannien)

UK Online, Storbritannien

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 16 500 / per year *

Distansutbildning

* avgifter som betalas i räntefria delbetalningar

Introduktion

Vår Business examen nivå 4 ger dig en grund i företagsekonomi och en förståelse för det bredare sammanhanget av affärspraxis. Nivå 5 och 6 låter dig utveckla en mer detaljerad förståelse för företagsadministration och ledning.

Detta program ger en möjlighet att studera för BA (Hons) Business Administration med hjälp av en flexibel och distribuerad lärmiljö som kommer att förbättra din lärandeupplevelse eftersom Robert Kennedy College tillhandahåller en skräddarsydd serie moduler via distansutbildning som, inom en bestämd tidsram, tillåter studera i en takt, plats och plats som passar dig.

Inrättandet av inlärningsset är avgörande för att driva igenom konceptet med den reflekterande utövaren och är utformad för att uppmuntra dig att interagera med andra deltagare, både formellt och informellt, för att söka bästa praxis och utmana befintliga metoder.

Detta program drar stor nytta av internationaliteten som härrör från att rekrytera studenter som dig själv, från alla bebodda kontinenter, och att kunna dra på handledare, väl kvalificerade inom sitt område, från hela världen.

Lär dig på Schweiz främsta privata högskola och ta examen med studenter från över 130 olika länder och från University of Cumbria .

Läroplan

Ranking

Om skolan

Frågor