Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Introduktion

I över 30 år, de bästa kurserna i grafik och design

Designvärlden är ett fascinerande universum, i stark sysselsättningsexpansion, där tradition och innovation finner den perfekta föreningen, och dåtid och framtid möts.

Om du älskar att planera, om du letar efter skönhet i allt, om du vet hur du ska föreställa dig det som inte finns ännu, och om du vill omvandla din kreativitet till en arbetskarriär... Quasar Institute är platsen du letar efter

Quasar Institute for Advanced Design har varit en banbrytande anläggning för akademisk utbildning, forskning och innovation inom designområdet i över 30 år. Ett skollaboratorium som utbildar framtidens bästa designers, hem för digitala konstnärer, 2.0-hantverkare, visionära kreativa och morgondagens designers.

Quasar Vision

Quasar Institute for Advanced Design grundat 1987, är ett centrum för högre utbildning som syftar till att utbilda dig i de nya yrkena design och visuell och multimediakommunikation.

Quasar är där pålitlighet och uppmärksamhet möter innovation och avantgardistiska framsteg. Och det är där du hittar det rätta svaret på förfrågningarna från den ständigt föränderliga arbetsmarknaden.

Det är här vi främjar det ständiga samarbetet mellan italienska och internationella företag; Här kommer våra projekt att engagera dig i alla aspekter, från början till förverkligande. Våra kurser ger akademiska examina på första nivå som är erkända av det italienska utbildningsministeriet, och specialiseringsexamina som är giltiga internationellt.

Uppdrag

Quasar Institute for Advanced Design riktar sig till människor och företag på en global uppsökande plats, och utvecklar deras potential och talang genom högre utbildningsprogram, skräddarsydda tjänster, lokala/internationella partnerskap och kontinuerligt stöd.

Vi etablerar system för ömsesidig tillväxt, uppmuntrar analytiska färdigheter och personligt utbyte och skapar nätverk av gemenskaper som verkar med omsorg och passion.

Vi tillämpar ett humanistiskt förhållningssätt till forskning och produktion, och kombinerar kreativitet och teknologi med samverkande och hållbar utveckling.

Kulturverksamhet och forskning

Quasar Institute for Advanced Design , parallellt med utbildningsverksamheten, genomför ständiga forsknings- och kulturevenemang, med syftet att utbilda allmänheten om teman inom olika discipliner.

Vi marknadsför italiensk kultur och varumärket Made in Italy i världen; vi deltar i nationella och internationella ansökningsomgångar; vi anordnar utställningar, seminarier, workshops och publikationer.

Quasar Institute for Advanced Design har varit huvudpersonen i mer än 300 evenemang sedan 1987; alla bidrog till att öka kunskapen och sensibiliteten om ämnen som verkliga och virtuella miljöer.

Platser

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Frågor