Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Introduktion

Quantic är en ny online-handelsskola som ansluter en rigorös MBA-utbildning direkt till positiva karriärresultat och ett globalt alumnätverk.

Affärsprogram

Quantic erbjuder två mycket selektiva affärsutbildningar - gratis MBA och radikabelt Executive MBA. Kurser levereras i Quantic-appen på din mobila enhet eller dator i interaktiva lektioner i bitstorlek och en tillhörande plattform för lärare. Dess innovativa affärsmodell överför bördan av hög undervisning till arbetsgivare som betalar för att rekrytera våra exceptionella studenter.

Smart Talent

Quantics inbyggda karriärnätverk, Smartly Talent, gör det möjligt för studenter och studenter att söka efter öppna positioner och direkt ansluta till toppföretag. Sätt din affärskunskap i arbete och få den karriär du förtjänar. Bli utbildad. Bli anställd.

Det kvantiska laget

Från våra experter på affärsinnehåll till våra programmerare och ingenjörer, till vårt ledande team - vi har satt ihop ett team av pionjärer. Vi är samma kärngrupp som körde Rosetta Stone från sina nystartade rötter till världens största, mest innovativa språkinlärningsföretag.

Uppdrag

Quantic School of Business and Technology uppgift att erbjuda de mest innovativa, utbildningsprogram av högsta kvalitet online som är direkt kopplade till positiva karriärresultat inom företag och teknik.

Syn

Quantic strävar efter att återuppfatta forskarutbildningen för 2000-talet och fungerar som en mall för en ny typ av skola: utnyttja pedagogisk och teknologisk innovation och en djup förståelse för kraven i professionella nätverk för att leverera bästa lärdomar och lärandevaror för våra studenter.

Vår berättelse

Quantic började med tre frågor: tänk om du kunde lära dig något ämne, var som helst, på vilken enhet som helst? Vad händer om det lärande systemet var anslutet till ett kraftfullt professionellt nätverk? Och vad händer om en ny affärsmodell skulle göra det radikalt prisvärt eller till och med gratis?

Från denna initiala vision utgjorde våra grundare att bygga en ny typ av grundskola.

Teamet började genom att uppfinna en banbrytande instruktionsmetod och sedan tillämpa den i skapandet av vår state-of-the-art läroplan. Efter att ha visat sin hastighet och effektivitet jämfört med traditionella program utvecklade laget en unik affärsmodell som förskjuter kostnaden för utbildning till en kuratoriserad grupp av arbetsgivare som vill hyra studenter genom vår integrerade talangsplattform. Och slutligen skapade laget genom en noggrann antagningsprocess och arbetsgivarutbildning grunden för ett värdefullt, exklusivt nätverk av alumner och företags partners.

Idag är Quantic stolt över att erbjuda en gratis MBA och en prisvärd Executive MBA till ambitiösa studenter från hela världen.

Det är en spännande väg framåt. Vi hoppas att du kommer att vara en del av resan.

Aktivt lärande. Omdefiniera framtidens utbildning.

Pedagogiskt konstruerad

Inga tråkiga föreläsningsvideor. Inga tråkiga läroböcker. Bara härlig interaktiv instruktion utformad för att göra lärandet dramatiskt enklare och snabbare.

Aktivt lärande

Med decennier av erfarenhet av utbildningsteknologi, såväl som en pedagogisk övertygelse i erfarenhetsinlärning, har Smartly uppfunnit vuxenutbildning med interaktivt, mobil-först inlärning som vi kallar "Active Learning".

Mastery-Based Progression

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Borta är de passiva tillvägagångssätten från videobaserade prathuvuden och långvariga prosa. Istället utmanar Smartly-lektioner ständigt eleverna, vilket kräver interaktioner var åttonde sekund. Eftersom varje lektion på 5-10 minuter bygger på tidigare lektioner testar eleverna sin förståelse samtidigt som de konfronterar nytt kursmaterial i ett mästarbaserat lärande som säkerställer elevernas framsteg.

Lär inte och testa ...

Alltför länge har onlineutbildning systematiserat de minst effektiva rutinerna för klassrumsinstruktion, sändningsinformation, sedan testning för studentförståelse. Online-utbildningsinstitut har fastnat med detta passiva paradigm, trots dåligt engagemang och effektivitet.

... Test att lära!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Med aktivt lärande utmanar vårt kursmaterial omedelbart studenten att tänka som huvudperson. Vi är inte en föreläsare, utan snarare en mentor och handledare, som tillhandahåller aktiviteter där studenter engagerar sig, fatta beslut med omedelbar feedback. Vi testar inte för att bekräfta förståelsen utan snarare som ett tillfälle att undervisa.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Frågor