Keystone logo
Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

Introduktion

Lär känna TEFL-experterna

Premier TEFL laget är på uppdrag : att skapa de senaste och mest unika levande lärarutbildningsupplevelserna på TEFL-marknaden.

Med 25 års TEFL-resor mellan oss känner vi till insatserna och utlärningarna av att undervisa engelska utomlands. Vi tränar våra engelska lärare för att vara övertygade, effektiva resenärer som är redo att utforska hela världen. Våra internationellt erkända, fullt ackrediterade online kurser är omfattande, enkla att följa och ger dig den exakta informationen du behöver för att börja lära dig engelska som främmande språk.

Om våra kurser

Vårt brett utbud av fullt ackrediterade online kurser har skrivits av riktiga lärare för att uppfylla internationella TEFL-standarder.

Expansiva, pedagogiska och oerhört engagerande, Premier TEFL kurser ger dig all utbildning du behöver för att tryggt lära dig engelska utomlands. Vi ser till att din livslånga certifiering får dig att sticka ut på den globala arbetsmarknaden och kvalificerar dig till de mest givande, högt betalade TEFL-arbetena där ute.

Verifiering

Star Verified Organization - Denna nivå av verifikation delas ut till internationella programleverantörer för att visa sann dedikation till världsomspännande utbildning.

Våra fördelar

  • Fullständigt ackrediterad träning

  • Internationellt erkända kurser

  • Flexibel, 24/7 online studieåtkomst

  • Personlig handledare

  • Expert jobbjaktrådgivning

Vi har haft våra äventyr - nu är det din tur.

Platser

  • Cork

    Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Frågor