Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Introduktion

Point Park University ligger i hjärtat av centrala Pittsburgh och är ett dynamiskt, urbant, ideellt universitet med en stark tradition för liberal arts. Point Park registrerar nästan 4000 heltids- och deltidsstudenter i mer än 100 grund-, magister- och doktorandprogram.

Som student i ett av Point Parks online-program kommer du att dra nytta av små klassstorlekar, bekväm schemaläggning och prisvärd undervisning samtidigt som du bedriver karriärfokuserad utbildning. Du kan öka din karriär medan du lär dig av professorer som undervisar från sin egen verkliga erfarenhet. Du kommer att ha tillgång till framgångsrika, arbetande yrkesverksamma och dra nytta av praktik och jobbmöjligheter hos ledande företag och organisationer.

Point Park University utbildar studenter i en varierad stadsmiljö och förbereder akademiker för att tillämpa kunskap för att uppnå sina mål, främja sina yrken och tjäna sina samhällen.

Point Park University är en institutionell medlem i Online Learning Consortium. OLC är en samarbetsgrupp med högre utbildningsledare och innovatörer som är dedikerade till att främja digital digital undervisnings- och inlärningsupplevelse av hög kvalitet som är utformade för att nå och engagera den moderna eleven - vem som helst, var som helst och när som helst.

Platser

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Frågor