Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Introduktion

Grus Hills University

Pebble Hills University är en verkligt internationell och karriär-inriktade universitet som erbjuder online kandidatexamen, master- och doktorandprogram främst för vuxenstuderande. Klassrumsbaserade program finns också tillgängliga via vårt nätverk av partners över hela världen.

En verkligt International University

Pebble Hills University är ett team av hängivna yrkesmän, akademiker och intellektuella som är noggranna i sina områden och har arbetat envist att göra PHU en verkligt gränsöverskridande universitet.

Distansundervisning och Global klassrum

Pebble Hills University har kombinerat funktionerna i både öppna, virtuella och Boot Camp genom att inrätta framgångsrika partnerskap med respektabla utbildningsorganisationer i Asien och Afrika som har svårt med att kommunicera med centra för forskning och utveckling i de utvecklade länderna.

Dessutom är det en av de ledande universiteten i världen att erbjuda mycket användbara program till studenter och yrkesverksamma. Universitetet anser att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet genom att använda senaste tekniken med hög akademisk standard. Vi har utmärkta gruppmedlemmar för att stödja eleverna för att ge den bästa utbildningen i världen. Över hela världen, vi har utbildningspartner och våra erkännanden över hela världen visar att vi är ledande inom utbildningsområdet.

Lärande i Phu

Du kommer att uppleva olika sätt att distansundervisning med Pebble Hills universitet som passar dina behov, till exempel: Asynchronous Leverans, Synkron Leverans, Interactive eLearning teknik med ljud, Kredit för testning och andra eLearning / Distansutbildning erbjuds av våra strategiska partners.

Globalt nätverk

Pebble Hills universitet har lärcentra eller agenter i hjärtat av några av världens mest inflytelserika marknader för olika program:

  • Hong Kong - Business, Management, psykologi, Coaching, Engineering program
  • Indien - TESOL, TEFL, Educational Administration, förskolor, Pre-låg- och mellanstadieutbildning
  • Storbritannien och Mellanöstern - Healthcare Management, International Supply Chain and Management

Phu, kommer du att kunna utforska möjligheten att få en prisvärd, ackrediterad och erkänd examen genom PHU baserat på vårt samarbete med olika universitet ackrediterade av olika ackrediteringsorgan.

Bedömning tidigare lärande

PHU acceptera krediter överföra generöst och vi erbjuder massor av online-kurser främst i Business, Management, Ekonomi, samhällsvetenskap, IT och projektledning. Överkomliga också vår främsta angelägenhet. Våra online-kurser är prisvärda att se till att de flesta människor kan gynnats av att få en utbildning. Vi belönar kredit för ditt liv / arbetserfarenhet och även professionella utveckling kurser. Stipendium och flexibla avbetalnings alternativ finns tillgängliga för att se till att du inte skulle tveka att studera på grund av dina ekonomiska problem

.

Globala studerande & alumner

Våra studenter arbetar på utestående lokala företag och multinationella företag såsom HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Insurance, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Livförsäkrings Public Company Limited, G4S Cash lösning, American University of Beirut., etc.

Vägen framåt

För att ta itu med den konkurrensutsatta marknaden, arbetande vuxna är angelägna om att studera. Du måste försöka att inskärpa kompetens urvalet och upprätthållande av mål i livet. Medan ägna din energi i jakten på akademisk excellens, bör stora ansträngningar göras för att andlig utveckling. Eftersom det i tider av stress, skulle detta ge dig den välbehövlig inre styrka att fortsätta med ditt uppdrag. Den bästa studieläge för arbetande vuxna skulle vara distansundervisning, vilket är praktiskt för dem att balansera sitt arbete, familj och studier.

Globala företag expanderar, det är därför du behöver en global institution med en radikal inställning till utbildning. På grund av ett utbildningssystem bygger på verkliga värden, fick kan införlivas lätt och mer praktiskt inom det berörda området kunskap.

Platser

  • USA Online

    USA Online, Amerikas förenta stater

    Frågor