Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Introduktion
Pepperdine är ett kristet universitet som har åtagit sig de högsta standarderna för akademisk excellens och kristna värderingar, där studenter stärks för liv med syfte, service och ledarskap. Pepperdine, som konsekvent rankas som en av de vackraste platserna att studera, är där du inspireras att lära dig när du lär dig att inspirera.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Uppdraget för Graziadio Business School kommer från hjärtat av universitetets grundare, George Pepperdine. Han var själv en kristen affärsman och entreprenör, som förespråkade att affärsutbildning skulle kombineras med utvecklingen av kristen karaktär.

Huvudsyftet med en forskarutbildning i ekonomi vid Graziadio-skolan är att producera mer än kompetenta affärsmän som strävar efter vinst och aktieägaravkastning; Dessutom strävar skolan efter att producera företagsledare som är etiska, entreprenöriella och globalt medvetna och som arbetar för kollektivt bästa.

Sedan starten 1969 har Graziadio-skolan gjort strävan efter en avancerad handelsexamen så bekväm och praktisk som möjligt för arbetande yrkesverksamma, med tonvikt på program som tillämpar teori och använder upplevelsebaserat lärande i små grupper. Undervisningen är mycket samarbetsvillig och teamorienterad. Vissa elit MBA-program är kohortbaserade, varvid små, starkt sammankopplade executive-studentgrupper utvecklas som en sammanhållen enhet genom hela utbildningen. Utexaminerade från Graziadio-skolan drar också fördel av ett alumninätverk på över 30 000. Alumner har ett robust schema med pågående workshops, föreläsningar och speciella evenemang för att hålla kompetensen uppdaterad och för att förnya nätverkskontakter långt efter examen.

Platser

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, Amerikas förenta stater

   Frågor