Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Introduktion

Genom positiv uppmuntran från regeringar och industri (Fortune 500-företag) tillhandahåller vi utbildning i olika Business Degrees och är en helt online internationell handelshögskola.

Uppdrag

Ge en pedagogisk kunskapsplattform i världsklass för Project Controls proffs.

Vision

Var den valfria utbildningsleverantören för Project Controls och utveckla framtida ledare med en stark ansvarskänsla, integritet, och passion.

Värden

Kör professionellt beteende som främjar förtroende, Ärlighet& Integritet. Visar ansvarsskyldighet, Rättvisa, Respekt, Förtroende, och ansvar.

Mål

Att undervisa och utbilda dagens generation. Ge dem färdigheterna, attityd, och kunskap för att lyckas. Möt morgondagens branschutmaningar och skapa en positiv vision för att mildra problem med ett fortsatt tänkesätt för att bli självsäkra ledare inom sitt område.

Fördelar för studenter

Global närvaro

Vår skolas globala utbildningserfarenhet ger dig fördelen att ansöka om alla internationella jobbbjudanden med tillförsikt.

PCIBs tillhandahåller ramutbildning för företagsprojektledning till organisationer över hela världen.

Högkvalificerade utbildare

Princip lärare har en magisterexamen/Ph.D. och omfattande projektledningserfarenhet inom olika branscher som hälsa,& oljegas, petrokemi, kemi, process, gruvdrift (ovan och under jord), IT, konstruktion, etc.

Effektiv och praktisk

Våra kurser ger möjlighet att främja din karriär med yrkesrelevanta online-erbjudanden som förser dig med färdigheter och kunskaper som kan tillämpas på jobbet omedelbart.

Våra programexperter

Vi har ett stort antal projektlednings- och projektstyrningsexperter som ingår i vår grupp. Föreläsaren med mest erfarenhet har arbetat aktivt inom projektbranschen i över 45 år. Alla PCIBs föreläsare har antingen en examen i handel, Matematik, Teknik, eller Management. De flesta av föreläsarna har en magisterexamen/Ph.D.

Hur du kan dra nytta av

Online Project Controls utbildningsfokus ligger på ett stort bidrag till ”grön” förvaltning och den internationella strävan mot dessa mycket viktiga miljöproblem. Detta har regeringens stöd, eftersom processerna kommer att öka hållbarheten i alla projekt och göra dem mer effektiva.

Gemenskapens utveckling

Utvecklingen av samhällen är till stor fördel för regeringen, eftersom PCIB vill kunna öka samhällets egenmakt i stor utsträckning.

Varför studera vid Project Controls International Business School (PCIBs)

Vad gör oss annorlunda

Global erfarenhet

Kompetensbaserad utbildning bygger på att utfärda kompetensbevis och få relevant erkännande för förvärvade färdigheter för att hjälpa studenterna i deras individuella utvecklingsplaner (IDP), plus studenter får expertkritik från föreläsarna på uppgifter och rapporter.

Global närvaro

Projektkontroller International Business School/Project Consulting& Integrated Business Services cc (PCIB) /Ernest Lehman University (ELU) levererar internationell utbildning och har en global närvaro som sträcker sig över hela världen.

För närvarande, vi är i USA, Kanada, och Afrika, plus att lägga till Europa och Australasien till vår globala närvaro.

Platser

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Frågor