Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Introduktion

Pacific College har åtagit sig att tillhandahålla högsta standard inom utbildning genom att främja en kontinuerlig intellektuell tillväxtprocess, karaktärsutveckling och akademisk integritet för att uppnå professionell och personlig framgång i studentens valda yrke.

Pacific College har åtagit sig följande institutionella läranderesultat: Visa behärskning av kunskaper och färdigheter som lärts in i en omfattande utbildning för att uppnå uppfyllelse i ett valt yrke och etablera en identitet som medlem i ett mångsidigt och globalt samhälle; Tillämpa värdena professionalism, altruism, inkludering och samarbete för att underlätta evidensbaserad förändring för att förverkliga delade mål; Visa informationskompetens som främjar en positiv livslång syn på utbildning, yrke och jag.

"Utbildning är vår" främsta "prioritet." Med hjälp av ett "team" tillvägagångssätt kommer de studerandes behov att omfamnas. Studenten förstår att lärande är en livslång process baserad på kritiskt tänkande.

Pacific College är erkänt som en progressiv inlärningsmiljö där värdena professionalism, altruism, samarbete och en känsla av personlig och professionell identitet är de främsta målen för inkludering som medlem i ett globalt och mångsidigt samhälle.

Pacific College är regionalt ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College and University Commission.

Platser

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Frågor