Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Introduktion

Our Lady of Lake University är ett privat katolskt universitet med djup koppling till historia och gemenskap i San Antonio. Grundades 1895 av Congregation of Divine Providence, vi har utvecklat ett rykte för vår personliga undervisningsstil. Sedan 2011 har OLLU blivit utnämnd till presidentens högskoleutbildning. Vi är ett universitet som hjälper studenter att utveckla sin fulla potential i en miljö som är uppmuntrande och stimulerande.

Våra online-utbildningsprogram förbereder yrkesverksamma att ge ledarskap och bidra vetenskapligt till kunskapsutveckling inom sina områden, tillämpa den senaste informationen och tekniken för beslutsfattande och problemlösning, arbeta tillsammans, produktivt och etiskt i kulturellt olika inställningar och bidra till till universitetets uppdrag genom att betjäna sina samhällenas behov.

OLLU är engagerad och öppen för våra studerandes föränderliga behov. Professorer ger en mängd kunskap och erfarenhet till varje kurs och är tillgängliga för att hjälpa studenterna genom personliga möten, e-post eller telefon. Eleverna kommer först på OLLU: Du lär dig av instruktörer med realtidserfarenhet samt akademiska referenser, som går utöver teorin för att förklara din roll och ansvar.

Platser

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Frågor