Keystone logo
Open University Postgraduate Diploma in Global Development
Open University

Postgraduate Diploma in Global Development

Online United Kingdom

2 Years

Engelsk

Heltid

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 6 730 *

Distansutbildning

* total kostnad

Introduktion

Världen står vid en vändpunkt. I dessa tider av osäkerhet och förändring ger detta doktorandexamen i global utveckling en avancerad grund i de viktigaste teorierna, tillvägagångssätten och frågorna som formar den samtida globala utvecklingen och de globala utmaningar vi står inför. Med utgångspunkt i viktiga samhällsvetenskapliga idéer introducerar den ett konceptuellt ramverk för att förstå utveckling.

Den använder detta ramverk för att undersöka sex viktiga frågor: migration, socioekonomisk säkerhet, miljömässig hållbarhet, teknisk innovation, den globala utvecklingspolitiken och politiken för utveckling.

Du kommer också att ha möjlighet att fördjupa din kunskap och förståelse för den eller de frågor som är mest intressanta för dig genom att utforska dem genom fyra tvärgående globala utmaningar: konflikt, styrning, rättvisa och transformation. Diplomet gör det därför möjligt för dig att identifiera och driva dina egna intressen i utveckling samtidigt som du förbättrar dina färdigheter i kritiskt tänkande och självständigt lärande och utredning.

Huvuddragen i kursen

  • Utforska det globala sammanhanget och karaktären hos samtida utvecklingsfrågor.
  • Få en förståelse för nyckelbegrepp för att kritiskt granska utvecklingsteorier, förhållningssätt och frågeställningar.
  • Studera med banbrytande kursmaterial som bygger på den internationellt erkända utvecklingsundervisningen och forskningen hos våra akademiker.
  • Skräddarsy ditt lärande kring utvecklingsfrågor av särskilt intresse för dig
  • Bygg nödvändiga färdigheter för en karriär inom utveckling och relaterade områden.

Hur lång tid det tar: 2 år

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor