Keystone logo
Open University BA (honours) i samhällsvetenskap (politik)
Open University

BA (honours) i samhällsvetenskap (politik)

Online United Kingdom

3 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21 816 *

Distansutbildning

* kostnad per år på heltid; £3 168 - kostnad per år deltid

Introduktion

Detta är en av flera specialistvägar som finns tillgängliga i vår BA (Honours) Social Sciences (R23) examen. Hälften av dina studier kommer att vara i tvärvetenskaplig samhällsvetenskap och sociologi, vilket ger dig en solid förankring i kunskaper och idéer centrala inom samhällsvetenskapen. För den andra halvan kommer du att utforska grunderna för politisk teori och undersöka debatter och konflikter som är inneboende i en modern demokrati. Du kommer att ha en möjlighet att fokusera på antingen internationell politik eller samtida politiska idéer. När du är klar med din examen kommer du att kunna tillämpa politiska och sociala teorier och analytiska tekniker på en mängd olika ämnen som påverkar individer och samhälle, och du kommer att ha fått ett brett utbud av överförbara färdigheter - vilket öppnar upp anställningsmöjligheter privat , offentliga och frivilliga organisationer.

Kursens nyckelfunktioner

 • Specialiserad på politik inom en bred tvärvetenskaplig samhällsvetenskaplig examen.
 • Fokusera på antingen internationell politik eller samtida politiska idéer.
 • Förbättra din anställningsbarhet med värdefulla färdigheter, inklusive att analysera och utvärdera bevis och att kommunicera specialistidéer och information till olika målgrupper.
 • Få en examen som är tillämplig på ett brett spektrum av yrken, inklusive internationella myndigheter och statliga organ, företag och icke-statliga organisationer.

Tillgänglighet

Vi gör alla våra kvalifikationer så tillgängliga som möjligt och har ett heltäckande utbud av tjänster för att stödja alla våra studenter. BA (Honours) Social Sciences använder en mängd olika studiematerial och har följande element:

 • studera en blandning av tryckt material och onlinematerial – lärresurser online kan inkludera webbplatser, ljud-/videomediaklipp och interaktiva aktiviteter som onlinefrågesporter
 • handledningar ansikte mot ansikte/dagskolor/workshops och/eller onlinehandledningar
 • arbeta i grupp med andra elever
 • hitta externt/tredje parts material online
 • fortlöpande och modulslutbedömning i form av uppsatser, kortsvarsfrågor och i vissa fall en tentamen
 • använda feedback: kontinuerlig bedömning innebär att du får detaljerad feedback om ditt arbete från din handledare och använder denna feedback för att förbättra din prestation
 • engagemang i lärande och bedömning inom ett förutbestämt schema eller tidtabell – tidshantering kommer att behövas under dina studier och universitetet kommer att hjälpa dig att utveckla dessa färdigheter under hela din examen.

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor