Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Introduktion

Prisvärda studieprogram med exklusiva onlinemoduler som snabbt spårar studenter till en universitetsutbildning.

Vare sig du är ute efter att förbättra dina kunskaper, förbättra ditt team eller utöva en professionell utbildning, Online Business School 's Pathways kan förse dig med allt du behöver.

Den Online Business School levererar nätet universitets Pathway program med full Grundutbildning och magisterexamen Awards till elever från alla hörn av världen. Eleverna kan spåra fram till en brittisk universitetsutbildning på campus eller vid distansutbildning .

Våra webbaserade moduler låter eleverna lära sig vad de vill ha när de vill och hur de vill och har utformats för att underlätta ett mycket snabbare, billigare och engagerande sätt att lära sig. Med en 24/7 student nätverksplattform, personliga instrumentbrädor, 1-2-1 online-handledning, gruppwebbplatser och en bank med förinspelade gruppwebsändningar, ger Online Business School studenterna allt stöd som de behöver för att lyckas utveckla sina professionell färdighetsbas och uppnå en universitetsutbildning.

Introduktion till Online Business School - Learning Revolution Stars här från Video Library på Vimeo.

Våra Credentials

Online Business School arbetar till högsta akademiska standarder och har flera strukturer på plats som säkerställer utbildningsstandarden till sina studenter av högsta kvalitet. Nedan är en lista över företagsorgan vi tillhör och föreningar vi ingår i:

 • OTHM
 • athe
 • KVALIFICERAD
 • Coventry och Warwickshire handelskammare
 • Direktörsinstitutet
 • Institutet för gästfrihet
 • British Computer Society
 • ELCAS


OFQUAL-erkännande

Alla läromedel är utformade och skrivna av professionella akademiska författare så att varje interaktiv modul anpassas mot specifika inlärningskriterier som anges av OFQUAL, den definierande brittiska myndigheten för akademiska standarder i brittisk högre utbildning. Dessa standarder garanterar att de som lär sig med oss ​​får en högkvalitativ utbildning tillsammans med certifiering som universiteten erkänner av universitet och arbetsgivare.


Partner University Qualifications

Vid slutförandet av de slutliga uppgifterna ges studenterna en erkänd diplomkvalifikation. Detta Diplom kan användas för att fylla upp till en fullständig grundutbildning eller MBA på en rad olika brittiska universitet, antingen på campus eller vid distansutbildning.


Kvalitetsövervakningskommitté

Online Business School driver även en kvalitetsövervakningskommitté (QMB) för att säkerställa att vi alltid levererar ackrediterade online kurser och resurser för att möta dina inlärningsbehov. Styrelsen träffas regelbundet för att bedöma:

 • Specifika studentfrågor.
 • Eventuella kvalitetsproblem för universitetspartner.
 • Övervakning av bedömningsstandarder.
 • Övervakning av materialinnehåll mot lärandesultat.
 • Specifika operativa problem eftersom de påverkar kvalitet och kundservice.

Styrelseledamöterna inkluderar respekterade akademiska och företagsledare. Resultatet av recensionerna delas online för att säkerställa insyn och förståelse bland våra partners och studenter. All feedback är välkommen så att frågor kan formellt höjas via QMB på ett professionellt och objektivt sätt.


Coventry och Warwickshire Chamber of Commerce

De brittiska handelskammarna är den största och mest inflytelserika oberoende affärsrösten i Storbritannien som lobbyn uttröttligt på uppdrag av medlemmar och det bredare näringslivet om de frågor som spelar roll - att skapa rätt förutsättningar för att företag ska trivas, främja brittiska företag i viktiga globala marknader och skapa en dynamisk affärsekonomi.

De spelar också en nyckelroll för att överbrygga klyftan mellan utbildare och företag genom att lyfta fram de färdigheter arbetsgivarna behöver och påverka utbildningspolitiken för att säkerställa att de levereras effektivt.

Coventry & Warwickshire handelskammare är bara en av ett nätverk av kamrar som arbetar med och på uppdrag av företag av alla storlekar, inom alla sektorer av brittisk industri. De hjälper lokala företag att ansluta, växa och nå framgång. Kammaren samarbetar med andra kamrar, lokala myndigheter och partnerorganisationer för att få insikt i de frågor som är viktiga för näringslivet – för att sedan föra den kunskapen vidare för att hjälpa regeringen att formulera en effektiv näringspolitik.

Platser

 • 7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Frågor