Keystone logo
© BIMM University
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Introduktion

75% rabatt på alla kurser med koden SA75

Vill du anmäla dig till en kurs till ...

  • Förbättra din karriär
  • Förbättra några aspekter av ditt hem liv
  • Utveckla en ny intresse

Då kommer du att njuta av och ha stor nytta av denna Fast Track-metod som finns tillgänglig över ett omfattande urval av kurser.

Snabba bankkurser

Dessa online kurser presenteras vackert i en modulär stil som bygger din kunskap och förståelse i den tid som bevisats steg för steg. Detta gör att du lär dig ett nöje och du behöver inga tidigare utbildningsbevis.

Istället för att behöva pussa över sammansättningen av en skriftlig uppgift i slutet av varje modul finns det en rad multipelfrågor. Dessa säkerställer att du har absorberat materialet och de fungerar också som en säker metod för att komma ihåg de viktigaste punkterna. Inte bara att din studietid är reducerad och det är också avgifterna.

En sådan presentationsmetod gör det möjligt för dig att studera och framgångsrikt slutföra din kurs var och när du vill ha en bärbar dator eller en datortillbehör.

Dessa snabbspårskurser är antingen självständigt ackrediterade enligt ABC Awards QLS-licens eller certifierad av Online Academies .

Flervalsmetod för bedömning av moduler

Dina individuella moduler utvärderas genom att du fyller i en serie flervalsfrågor. Med den här metoden kan du gå fortlöpande genom kursen samtidigt som du håller i minnet de viktigaste punkterna i varje modul.

Certifierade kurser

Du kommer att tilldelas ett Online Academies Diploma när du har lyckats slutföra alla modulers flervalsfrågor. Detta intygar att du har genomfört kursen, har förstått materialet inom den.

Godkända kurser

Om du har valt att studera en ackrediterad kurs kommer det att finnas ett online frågeformulär att ta efter de slutliga flervalsfrågorna har blivit färdiga. Detta ger oberoende ackreditering enligt ABC Awards Quality License Scheme

Tutor Support

När du registrerar dig kan du vara säker på framgång eftersom det finns en erfaren, kvalificerad och vänlig handledare för att svara på dina frågor. Kontakt kommer att skickas via e-post.

Din tid!

Du har frihet att välja din egen tid för att njuta av din studie.

Din takt!

Slutför kursen om 2 veckor eller ta 2 år. Valet är ditt.

Din investering!

Det är dags att investera i dig. Och vi stöder dig med låga, låga avgifter.

Din enhet!

Använd det som är lätt för dig då; Bärbar dator, surfplatta eller smartphone.

Din plats!

Passa din studie runt dina rörelser; hemma, när du reser eller kopplar av.

Platser

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Frågor