Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Introduktion

Med ett exklusivt fokus på digital marknadsföring är Online Marketing Institute ( OMI ) unikt positionerat för att ge dig den senaste praktiska, verkliga kunskapen för att hålla dig före spelet. Du är upptagen. Det är därför vi utvecklar mycket fokuserade 5-10 minuters lektioner som du kan komma åt från jobbet, hemma eller mobilen enligt ditt schema.

Våra omfattande läroplaner ger färskt tag på de viktigaste digitala ämnena, undervisade av ämnesexperter som också är exceptionella lärare. Så du håller dig inte bara aktuell, du håller dig inspirerad.

Online Marketing Institute arbetar med dig för att bedöma kunskaps- och kunskapsluckor. Vi kommer att skapa ett träningsprogram för att hjälpa anställda att behärska den kritiska taktik och strategier som driver affärstillväxt.

Med Digital Marketing Training kan du träna dina team på digitala marknadsföringsverktyg, taktik och strategier. Branschledare lär videomikrolektioner om dagens viktigaste och mest relevanta digitala marknadsföringsämnen. Helt anpassningsbar och märkesportal låter dig välja innehåll och inlärningsvägar som Pathways ditt företag, efter region, avdelning eller individ. Med rapporteringspanelen, Digital Diagnostic IQ och andra engagemangsverktyg kan du identifiera kunskapsluckor och spåra teamets framsteg.

Anpassad utbildning tillhandahåller on-demand, videoutbildning till din personal eller kunder i en privat inlärningsportal som är helt anpassad för att möta ditt företags behov. Inbyggda kunder och träna dem på din produkt så att de verkligen förstår och använder den till sin maximala potential, vilket ökar kundlojaliteten. Du kan använda ditt eget innehåll eller låta Online Marketing Institute producera lektioner med de senaste instruktionsdesignmetoderna. Du kan inkludera viktiga verktyg som en instrumentpanel för spårning och rapportering, bedömningar, läxor och inlärningsvägar.

Platser

  • San Francisco

    San Francisco, Amerikas förenta stater

    Frågor