Keystone logo
Ohio University Online Master of Business Administration - Strategisk sälj- och säljledarskapskoncentration
Ohio University Online

Master of Business Administration - Strategisk sälj- och säljledarskapskoncentration

Online USA

2 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

Med Ohio Universitys online MBA med en strategisk sälj- och försäljningsledarskapskoncentration, kommer du att ta examen beredd att hantera säljteam, strategiskt hantera konton, använda analyser för att informera ditt beslutsfattande och använda olika säljmetoder. Lär dig hur du bygger och utvecklar effektiva relationer i kundgränssnittet, förstår de vetenskapliga principer och frågor som kretsar kring ledning och bygger kvantitativa färdigheter som säljare behöver för att fatta beslut.

Våra kurser på masternivå undervisas av experter inom området som är engagerade i att stödja din tillväxt. Läroplanen för strategisk sälj- och säljledarskap täcker den djupgående kunskap du behöver för att framgångsrikt hantera team och konton, oavsett vilken bransch du bedriver.

Anställningen av försäljningschefer förväntas växa med 7 % mellan 2020 och 2030, vilket resulterar i 27 900 nya jobb, enligt US Bureau of Labor Statistics. MBA-utexaminerade som fokuserar på sälj- och försäljningsledarskap kan arbeta i ett brett spektrum av branscher. Några av de många roller du kan utöva inkluderar försäljningschef, marknadschef och försäljningschef.

Om skolan

Frågor