Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Introduktion

Ett nytt sätt att lära sig filmskapande

Våra samarbetskurser omdefinierar filmutbildning online. Drivs av en dynamisk, interaktiv plattform kommer du att lära dig nya färdigheter och få projektfeedback från NYU-fakulteten.

Expertledda 6-veckorskurser skräddarsydda efter dina passioner – och ditt schema

  • Kickstarta din portfölj: Våra roliga och fokuserade kurser är utformade för att hjälpa eleverna att skapa enastående kortfilmer och manus – ger vägledning, support och tekniska chops.
  • Skapa och anslut: Du kommer att träffa fakulteten en-mot-en för att diskutera dina mål, komplettera rigorösa klassdiskussioner och få viktig feedback om dina projekt
  • En ny lärplattform: Vår nya plattform ger feedback i realtid, livevideomöten, kamratsamarbete och mer. Personal finns till hands för att svara på frågor om plattformen.

Dynamiska kurser

Modellerad på Tischs berömda filmskola läroplan - och byggd för att undvika den opersonliga upplevelsen av så många onlineprogram - var och en av våra kurser inkluderar individuella och samarbetsuppgifter varje vecka.

Designad för att erbjuda dig flexibilitet vid schemaläggning, kommer du att gå med i livevideomöten med lärare och klasskamrater.

Videoföreläsningar levererade av Tisch-fakulteten och producerade av verkliga filmskapare låter eleverna fördjupa sig i materialet i sin egen takt.

Du kommer att inspireras att skapa fantastiska arbeten och få massor av vägledning.

Obs: vissa funktioner är inte tillgängliga för Cinematography Fundamentals

Studentberättelser

Antagningar

Platser

  • New York

    721 Broadway, , New York

Frågor