Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Introduktion

Tjäna en amerikansk magisterexamen online från Norwich University På Norwich University har du alternativ. Med fem nationellt erkända magisterexamensprogram och en flexibel online-plattform är det lättare än någonsin att nå dina professionella mål. Få din examen utan att gå hem, med Norwich, en amerikansk institution med nästan 200 års utveckling av ledare. På så få som 18 månader kan du tjäna en ansedd amerikansk magisterexamen utan att gå hem, samtidigt som du fortsätter med ditt personliga och professionella ansvar. Som student i en av Norwichs onlineutbildningsprogram utvecklar du drag som är gemensamma bland ledare inom alla yrkesgrupper, integritet, självförtroende, lojalitet och hedersförmåga genom ett brett utbud av möjligheter som ger dig möjlighet att på ett sätt som du aldrig föreställt dig. Fördjupa din karriär från din dator genom att välja något av följande magisterexamensprogram:

 • Master of Business Administration
 • Civilingenjörsingenjör
 • Magisterexamen i diplomati
 • Master of Arts i internationella relationer
 • Civilingenjör i informationssäkerhet

Alla Norwich online-program erbjuder relevanta, fokuserade läroplaner och små interaktiva klasser. Som en institution som länge är förknippad med innovation inom utbildning och förberedelse av nationens verksamhet, regeringar och militära ledare, fortsätter Norwich-fakulteten och dess akademiker att bidra till utvecklingen av nationell och världens ekonomiska, politiska och sociala infrastruktur. Vår Norwich University Online Learning Platform främjar en hög nivå av interaktivitet bland studenter och fakulteter. Klasser är begränsade till 16 studenter för att främja djupgående diskussioner och frekventa en-till-en-interaktioner. Högkvalitativa och flexibla våra online-program lockar extremt motiverade och begåvade studenter från olika yrkes- och kulturbakgrunder. Som ett resultat lär eleverna ofta så mycket av varandra som de gör från sina professorer och lämnar våra program med värdefulla professionella kontakter och vänskap. Fördelar med Norwichs online grader:

 • Coursework är bekvämt online och kan kompletteras på eget schema från bekvämligheten av ditt hem eller kontor
 • Välj mellan fyra tillgängliga startdatum varje år: mars, juni, september, december (med undantag för civilingenjör som har 2 tillgängliga startdatum: mars och september)
 • Få 24/7 teknisk support, tillgång till över 100 databaser, 54 000 elektroniska texter och tusentals böcker och elektroniska tidskrifter och ett dedikerat supportteam för att säkerställa din framgång i programmet.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Program

  Frågor