Keystone logo
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Introduktion

Med fler än 4 miljoner elever i 170+ länder är Great Learning, en del av BYJU'S-gruppen, ett ledande globalt edtechföretag för professionell och högre utbildning som erbjuder branschrelevanta program i blandade, klassrums- och rent onlinelägen inom teknik, data och affärsdomäner. Dessa program är utvecklade i samarbete med de bästa institutionerna som Stanford Executive Education, MIT Professional Education, University of Texas i Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay och mer.

Vårt uppdrag

Möjliggör karriärframgång i den digitala ekonomin

Som Indiens största professionella lärandeföretag och ett globalt fotavtryck i 170+ länder, har vi ett uppdrag att göra proffs över hela världen skickliga och redo för framtiden.

Under de senaste 7 åren har vi kunnat leverera lärande till yrkesverksamma över hela världen och tusentals av dem har kunnat uppnå framgångsrik karriärutveckling i ledande företag som Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey och Mer.

Vår berättelse

2021 - Går med i BYJU:s grupp

Efter att ha markerat en enorm tillväxt och vinst trots att vi var stövlade, skakade vi hand med BYJU'S, en av de bästa edtech-organisationerna i världen. Vi samarbetade och lanserade nya program med Deakin University, National University of Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Shiv Nadar University bland andra och nådde en rekordmilstolpe med att uppgradera 4 miljoner+ elever på vår plattform. Vi tilldelades också "Årets bästa onlinekompetensleverantör" av Entrepreneur India.

2020 - Northwestern University Collaboration

Det här var ett betydelsefullt år för oss. Vi lanserade flera internationella program och utökade vårt globala fotavtryck till 140+ länder, vilket gör oss till ett av de största professionella lärandeföretagen runt om i världen. Vi inledde också ett nytt partnerskap med Northwestern University

2019 - Internationellt universitetssamarbete

I år har vi diversifierat vår portfölj med program inom cybersäkerhet och designtänkande, genom samarbete med Stanford Executive Education. Vi utökade också våra erbjudanden för seniora ledare med specifikt skräddarsydda program inom AI och Analytics. Vi lanserade GL-Excelerate, vårt flaggskeppsinitiativ för karriären för att förena elever och alumner med de bästa företagen i landet.

2018 - Partnerskap med Texas McCombs

Vi lanserade 50:e partiet av vårt flaggskeppsprogram inom Business Analytics, samt samarbetade med University of Texas i Austin, McCombs School of Business för att lansera det internationellt. Vi lanserade också 6 nya program inom molnberäkning, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Artificiell Intelligens och Machine Learning. Genom dessa initiativ påverkade 5000+ arbetande yrkesverksammas liv och karriärer genom våra program.

2017 - 2 miljoner inlärningstimmar

Great Learning levererade framgångsrikt 2 miljoner inlärningstimmar (och räknar med) i vår strävan att göra alla professionella framtidsberedda i en extremt datadriven värld. Vårt senaste program, PG Program – Big Data (PGP-BDA), lanseras i Bangalore, Hyderabad och Chennai.

2016 - Expansion till 6 nya städer

Great Learning utökar sina vingar till 6 storstadscentra inklusive Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai och Hyderabad. Två nya program lanseras – PG Program in Management och BACP (Business Analytics Certification Program). Vi påverkar 1000+ yrkesverksammas liv och karriärer genom våra program.

2015 - Plats nummer 1-program

PG Program – Business Analytics (PGP-BABI) listas som det bästa analysprogrammet i landet av Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard, etc. Detta fortsätter två år i rad och vi arbetar hårt för att behålla vår numerouno-status.

2014 - Första programmet lanserat

Vårt flaggskeppsprogram inom Business Analytics (PGP-BABI) lanseras i 3 städer – Chennai, Bangalore, Gurgaon. Teamet arbetar nära med fakulteten, branschledare, alumner och studenter för att göra programmet mycket branschrelevant, omfattande och rigoröst.

2013 - Start

Mohan Lakhamraju och Hari Nair grundade Great Learning för att förverkliga sin dröm om att göra alla arbetande professionella, i landet, datakunniga. Programutveckling och marknadsundersökningar börjar strax därefter.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

Platser
  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Frågor