Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Introduktion

Kellogg School of Management vid Northwestern University ägnar sig åt att utbilda och inspirera modiga ledare som bygger starka organisationer. Tillväxt är en utmaning för alla ledare och organisationer som står inför - över sektorer, marknader, länder och ekonomier. Genom en distinkt inställning till företagstankad ledarskap och livlig samhällsstyrd kultur utvecklar Kellogg modiga, drivna och stödjande ledare som klokt utnyttjar marknadens kraft för att skapa varaktigt värde.

Kellogg School of Management vid Northwestern University samarbetar med GetSmarter för att skapa en bäst i klassen onlineutbildning: från utformningen av program som levererar verifierbar kompetens till de personliga, folkmedierade stödstudenterna får.

Utbudet av onlineprogram leds av den välkända fakulteten i nordvästra Kellogg och en mängd branschexperter, med en distinkt tvärvetenskaplig strategi för företagstankens ledarskap. Efter ett framgångsrikt genomförande av ett program går studenterna bort med ett officiellt certifikat som hjälper till att skilja dem ut i den konkurrensutsatta arbetsmiljön.

program

Kellogg School of Management vid Northwestern University erbjuder också:

  • Digital Operations Management
  • Affärsrätt för ledare
  • Strategisk förändringshantering

Kontakta

+1 847 440 3906
[email protected]

Platser

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Frågor