Keystone logo
Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Introduktion

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) grundades för 38 år sedan. Det började som en extern examensbevisande juridikskola och är nu den äldsta examensbevisande juridiska skolan i landet som erbjuder distansutbildning online. Dess lagstudieprogram utvecklades så att ekonomiska hinder, familjepåtaganden, avlägsen plats och andra svårigheter inte skulle förhindra förtjänande individer från att studera juridik.

Skolan har för närvarande cirka 600 inskrivna studenter, och under många år av skolans historia har ett stort antal av sina akademiker gått vidare med att utöva juridik framgångsrikt. Kandidater från skolan har övergått till jobb som privata advokater och tvister, biträdande offentliga försvarare, biträdande distriktsadvokater, biträdande länsråd, stadsadvokater, patentadvokater, skatteadvokater, invandringsadvokater, konkursadvokater, en amiralitet och sjöadvokater, skiljemän, medlare, domare i förvaltningsdomstolen och personaladvokater som arbetar för advokatbyråer, privata företag, organisationer och statliga organ.

NWCULaw har en beprövad framgång för online-juridikskolor och distansutbildning och var den första av dessa skolor som erbjuder internetbaserad undervisning till sina elever som använder videokonferensteknologi. Det ger ett helt online juridiskt studieprogram som leder till presentation av Juris Doctor (JD) examen.

Platser

  • Sacramento

    2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

    Frågor