Keystone logo
North Central College Master of Arts i organisatoriskt ledarskap
North Central College

Master of Arts i organisatoriskt ledarskap

Naperville, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 789 / per credit

Distansutbildning

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Varför satsa på en Master of Arts i organisatoriskt ledarskap?

Vill du resa dig som en ledare som skapar meningsfull förändring i din organisation?Letar du efter nya sätt att rama in, närma dig och tackla tvetydiga problem och fatta strategiska, evidensbaserade beslut?Behöver du finslipa dina ledaregenskaper så att du kan utveckla, coacha och leda andra?

Online Master of Arts in Organizational Leadership lär eleverna hur man effektivt utvecklar och motiverar anställda, löser problem och leder och inspirerar andra med gott exempel.I vårt program lär sig eleverna och tillämpar evidensbaserat beslutsfattande, bedömningsverktyg, kreativ problemlösning och strategisk planering.

Våra studenter är blivande ledare och förändringsmakare som vill leda med självförtroende.De tror att med effektiv träning, rätt vägledning och reflektion kan de bli en kraft för det goda genom att hjälpa andra att skjuta i höjden.

Efterfrågade ledarskapsförmåga

Allt fler arbetsgivare söker ledare som har förmågan att knyta an till människor, forma kreativa lösningar och anpassa sig till svåra och oklara situationer.De inser att mjuka färdigheter och egenskaper, såsom kreativitet, övertalning, samarbete, anpassningsförmåga och tidshantering, är avgörande för en ledares framgång.

Dessa färdigheter är sammanvävda genom hela vår examens läroplan.Studenter studerar principerna för kreativitet, inkludering, talangutveckling och dataanalys och tillämpar dessa begrepp på verkliga situationer.

Stäng fakultetsmentorskap

Vi vet att våra elever vill växa och utvecklas personligen och professionellt.Vi erbjuder doktorander den onlineflexibilitet de kräver med den personliga touch de önskar.Varje student tilldelas en fakultetscoach som kommer att arbeta med dem under hela programmet.Den här coachen kommer att träffa våra elever en-mot-en varje termin och hjälpa dem att skapa nya kontakter och växa som ledare.

Våra studenter kommer att se och höra från sina professorer online, i både videoföreläsningar och enstaka synkrona sessioner med klasskamrater.De kommer också att ha möjlighet att personligen få kontakt och engagera sig med lärare, klasskamrater och andra professionella ledare under vår helgledarskapskonferens.

Graden funktioner

 • 100 % online läroplan : Flexibla kurser utformade för att passa elevernas späckade scheman.
 • Omfattande läroplan : En stark läroplan som blickar mot framtiden, som täcker ämnen som mångfald och inkludering, evidensbaserat beslutsfattande, innovativ utbildning och utveckling och ledarskapscoachning.
 • Helgledarskapskonferens : En professionell ledarskapskonferens som kopplar studenter till campus och exponerar dem för ledarskapsexperter, paneldiskussioner, nätverksmöjligheter och praktiska träningsupplevelser.

Antagningar

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master i Management (MA)
  • Online
 • Master in Inspection, Direction and Management of Organizations and Educational Programs
  • Valladolid, Spanien
 • BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up)
  • Birmingham, Storbritannien