Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Introduktion

Vår filosofi

Filosofin för The New England School of English är att ge det bästa inom utbildning i engelska och kultur: att tillhandahålla ett intellektuellt utmanande program av högsta kvalitet i en varm och stödjande miljö. Kort sagt, vårt mål är att ge en extraordinär möjlighet att lära sig engelska.

VarförNESE?

Komplett språklig och kulturell nedsänkning

PåNESE, studenter lär sig mer än bara språk; de lär sig också amerikansk kultur. Våra elever lyckas snabbt eftersom intensiv engelskspråkig utbildning i kombination med fullständig kulturell nedsänkning har visat sig maximera språkinlärningen. PåNESE, studenter deltar i intensiva lektioner under dagen och har möjlighet att åka hem till en amerikansk familjehem eller en sovsal på kvällen. Hela dagen, varje dag, vårt intensiva program utsätter studenter för amerikanskt språk och kultur, ger en möjlighet till snabbast möjliga språkinlärning.

Utmärkta lärare

På grund av dess enastående rykte,NESE lockar lärare som har både grund- eller avancerad examen från några av de bästa universiteten i USA, inklusive Harvard, Yale, och Columbia. Oavsett var våra lärare fick sina examen,NESE lärare är dynamiska proffs med exceptionell undervisningserfarenhet som har valts ut att undervisa på påNESE grund av deras höga expertis och engagemang.

Små klasser

Vår genomsnittliga klassstorlek är 12 studenter. Små klasser säkerställer livliga diskussioner, ofta studentdeltagande, och intensiv interaktion mellan elev och lärare.

Intensiva och halvintensiva program Fem dagar i veckan

Studenterna kan välja att delta iNESE intensivprogrammet från 9:00-3:15 varje dag eller iNESE ett halvintensivt program från 9:00-12:00 varje dag. Båda programmen erbjuder 10 nivåer av språk- och kulturutbildning, full tillgång till allaNESE faciliteter, och ett urval av antingen sovsal eller hemvistelse.

Valfria kurser och fritidskurser

Förutom våra intensiva akademiska klasser, studenter kan välja valfria kurser och fritidskurser för att hjälpa dem att nå sina mål snabbare. Valfria och efterskolekurser inkluderar TOEFL® Preparation, Business English, Legal English, Uttal, och universitetsförberedelser. NESEavancerade studenter kan också ta kurser inom sitt område av särskilt intresse vid Harvard Extension School och andra områdeshögskolor. (Observera att fem studenter måste registrera sig för att enNESE efterskolekurs ska äga rum.)

Officiella transkriptioner och certifikat

I slutet av varje session, du kommer att få ettNESE transkript som ger information om dina kunskaper i engelska och akademiska prestationer inom varje färdighetsområde. Du kommer också att få ettNESE närvarointyg för att delta i vårt program, och efter framgångsrik slutförande avNESE den mest avancerade nivån, du kommer att tilldelasNESE examensbeviset. Dessutom, om du uppnår akademisk spetskompetens, du kommer att erkännas som en" hedersstudent". En notering av detta kommer att visas på ditt officiellaNESE transkript.

En idealisk stad, en idealisk universitetsmiljö

NESE ligger intill Harvard University i centrum av Harvard Square in Cambridge. Harvard Square är en kontaktpunkt för studentaktivitet och ett av de mest intressanta och dynamiska studentcentra i USA. NESEär bara 100 meter från tåg- och busstationer och 10 minuter från centrala Boston. Vi är också mindre än två timmar från bra skidåkning, havssegling, och vacker, historiska Cape Cod.

Flexibelt schema

Vi erbjuder intensiva 4-veckors sessioner som börjar kl 12 olika tider under året. Det betyder att du kan börja din engelska träning vid en tidpunkt som bäst passar ditt schema.

Advance Boende Arrangemang

Under hela året, studenter kan välja att bo i en amerikansk familjens hemvistelse eller i en sovsal. EftersomNESE gör alla bostadsarrangemang innan studenter lämnar sitt eget land, oavsett om studenter väljer att bo i en hemvistelse eller i en sovsal, de kan gå direkt från flygplatsen till sitt nya hem. NESEtar ingen avgift för att göra några bostadsarrangemang.

Ett program för proffs

På grund avNESE läroplanens flexibilitet, yrkesverksamma kan välja de klasser de vill ta. Detta är idealiskt för yrkesverksamma vars arbete inte tillåter dem att följa vår intensiva läroplan. Förutom vårt vanliga intensivprogram, privatundervisning ochNESE valfria kurser är några av alternativenNESE för proffs.

Ett program för studenter

Vår intensiva läroplan är speciellt utformad för att hjälpa studenter att uppnå sina akademiska mål så snabbt som möjligt. Förutom våra intensiva klasser erbjuder vi en TOEFL® -förberedelsekurs, den institutionella TOEFL® -examen varje månad och en universitetsförberedelsekurs. Vi erbjuder också omfattande utbildningsrådgivning och en universitetsplaceringstjänst, ett universitetsresursbibliotek som hjälper studenter att planera framtida studier i USA, och antagning till områdesuniversitet utan att ta TOEFL®.

Gratis rådgivning och tjänster

Vårt utbud av gratistjänster är omfattande: bostadsplacering före ankomst, universitetsrådgivning och placering, användning avNESE datoranläggningar, obegränsad användning avNESE e-post och Internet,NESE transkriptioner och certifikat, och rådgivning från våra erfarna representanter runt om i världen.

Platser

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Frågor