Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Introduktion

Om oss

Vi tror att endast nya, flexibla pedagogiska lösningar kan tillgodose behoven hos många av dagens potentiella studenter. Traditionell utbildning och deras tjänster har inte flexibilitet
att övervinna dagens vuxnahinder för att utbilda sig och förbättra sig tillräckligt. Många människor hålls tillbaka av stela scheman, höga avgifter och mycket tidskrävande program.

Vi hos MDA, Mind Development Academy , ingår i en global lösning på detta. Vi ger människor tillgång till högre utbildning, trots att de har begränsad tid på grund av många personliga ansvarsområden i sina liv för familjer, jobb etc. Därför erbjuder vi en mycket flexibel korrespondensstudie genom vår partner ett online-universitet och tillhandahåller individualiserad stipendier.

För sydafrikanska medborgare intresserade av våra erbjudanden: Observera att vårt partnerskaps universitet AIU och dess program är fullt ackrediterade av ASIC, den brittiska regeringen för ackreditering av utländska universitet, men AIU är ännu inte erkänt av SAQA inom Sydafrika.

Platser

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Frågor