Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Introduktion

MIA - Digital University Digital University är en International Business School specialiserad på master, certifikat och verkställande program baserat på användning av innovativa pedagogiska och tekniska verktyg. Universitetsuppdraget är att upptäcka, bevara och sprida kunskap och att utbilda nästa generation globala medborgare genom att erbjuda innovativa och prisvärda program och inlärningsmöjligheter för både inhemska och internationella studenter. Universitetsprogrammen är utformade med hänsyn till de nya kraven på arbetsmarknaderna och ger studenterna de färdigheter och kompetenser som krävs för att bygga en framgångsrik karriär på internationell nivå. Master-, Certificate- och Executive-programmen är dedikerade till unga och vuxna yrkesverksamma och ledare och har en stark internationell komponent som ger en omfattande bild av den globala verksamheten, de viktigaste tillväxtekonomiska sektorerna och digitala teknologier och system.

Varför välja MIA Digital University

  • Utveckla en global bild av de viktigaste tillväxtbranscherna.
  • Studera online med ett flexibelt och interaktivt system.
  • Var en del av en gemenskap av internationella studenter och yrkesverksamma.
  • Utveckla avancerade tekniska färdigheter så att du kan lyckas i arbetsmiljön.
  • Få omfattande kunskap och praktisk utbildning som hjälper dig att främja din karriär.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Studiemodell

MIA - Digital University är en institution som ägnar sig åt forskning och utveckling av innovativa inlärningsmetodologier som berikar studenternas utbildningsupplevelse, vilket gör att de effektivt kan uppnå sina professionella och personliga mål. Alla lärare och skolansvariga samarbetar i utformningen av utbildningsprogram, väljer aktiva undervisnings- och inlärningsverktyg, främjar den praktiska tillämpningen av deras kunskap och inom ramen för resultaten. Universitetet erbjuder sina studenter möjlighet att studera online i en flexibel miljö, vilket garanterar en omfattande utbildning som gör att de kan uppnå sina personliga och professionella mål på ett flexibelt sätt. Genom MIA - Digital University kommer virtuella lärandemiljöer att tränas genom en interaktiv undervisningsmetod med ständig rådgivning och stöd från sina lärare och professorer. Förvärvet av viktiga personliga och professionella kompetenser baseras på ett system för kontinuerlig utvärdering som genomförs genom lösning av praktiska fall, simuleringar, uppdrag och projekt som möjliggör tillämpning av den förvärvade kunskapen i verkliga situationer.

Tack vare sin relation till näringslivet erbjuder MIA - Digital University utmärkt utbildning som gör det möjligt att uppnå nyckelkompetenser för att ha ledande befattningar i europeiska och internationella företag.

Hitta rätt program för dig

Matcha dina behov och vilja och ta rätt väg.

MIA Digital University erbjuder olika program fokuserade på utvecklingen av digital teknik för att möta de globala och föränderliga marknadskraven. Oavsett om du är en ung examen eller en professionell, kan du hitta det program som tar dig på rätt väg att bygga eller förbättra din karriär.

Studenter Testimonials

Fabrizio Rodio

Graduate från Master Global MBA

" MIA Digital University är en fantastisk institution för att utveckla dina akademiska och personliga färdigheter.

Nicola Caria

Graduate från Certificate in Digital Marketing

”Jag är stolt över att ha avslutat certifikatprogrammet i Digital Marketing Master vid MIA Digital University . Online-kurserna gav mig möjligheten att förfölja mina drömmar genom ett program som var flexibelt och bekvämt för mitt schema ”

Frågor