Keystone logo
Methodist University Online Master of Health Administration
Methodist University Online

Master of Health Administration

Online USA

18 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

Utöva ledande befattningar inom hälso- och sjukvården på mellan- och seniornivå och fler karriärmöjligheter med onlinemastern i hälsoadministration vid Methodist University. Du kan slutföra din examen på så lite som 18 månader när du lär dig de färdigheter och kunskaper som behövs för ledarskap, forskning, undervisning och mer.

Hälsovård presenterar en av de mest komplexa lednings- och ledarskapsmiljöerna i världen. Programmet svarar på behovet av högt kvalificerade ledare genom att ge studenterna de kunskaper och färdigheter som krävs för ledarskap på alla nivåer längs hälsovårdens kontinuum, inklusive hälsosystem/sjukhus, medicinsk praxis, konsultation, långtidsvård och andra. Programmet är rigoröst, men tillsammans med den enastående fakulteten vid Methodist University är det möjligt.

Dina karriärmöjligheter med en MHA är till synes obegränsade. Positioner som kräver en magisterexamen omger vanligtvis mellan och seniora hälsovårdschefsroller. Du kommer att vara kvalificerad för titlar som verkställande direktör eller verksamhetschef, klinikchef, avdelnings- eller divisionsdirektör/handledare/chef, anläggningschef, hälsovårdskonsult, hälsovårdschef och många andra. Möjligheter inom konsultation, försäljning, praktikhantering och utbildning kommer att finnas tillgängliga för dig. Utexaminerade från Methodist Universitys program arbetar på företag som First Health, Cape Fear Health Systems, Duke University och University of North Carolina.

Om skolan

Frågor