Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Introduktion

Grundades 1956 som en liberal arts college, Methodist University tjänar nu cirka 2,000 studenter från nästan 50 länder. Methodist University fokuserar på högkvalitativa upplevelser som vårdar moraliska värderingar och etiskt beslutsfattande för att förbereda studenterna för en mängd olika karriärer och sysslor.

Online-inlärningsmiljön erbjuder samma kvalitetsinstruktion som personliga kurser. Alla akademiska supporttjänster är tillgängliga för studenter online, ge dem den personliga hjälp som behövs för att trivas. Till exempel, studenter kan komma åt skolans handledningscenter och skrivcenter för att få feedback om sitt arbete. Dessa supporttjänster kombineras med dedikerade fakultetsmedlemmar för att skapa en övergripande omtänksam och vänlig miljö för alla studenter.

Methodist University är en Yellow Ribbon-skola, ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools (SACS) och Reeves School of Business är ackrediterat av ackrediteringsrådet för handelshögskolor och program (ACBSP). Nittiosju procent av studenterna kvalificerar sig för ekonomiskt stöd. Och tack vare flera startdatum och deltids- och heltidsalternativ för många program, flexibilitet ges till studenter för att främja sin utbildning samtidigt som de balanserar arbete och personliga åtaganden.

Med ett brett utbud av flexibla och högkvalitativa onlineprogram, Methodist University kan hjälpa dig att starta eller utveckla din karriär. Upplev en distinkt pedagogisk upplevelse som uppmuntrar professionell och personlig tillväxt.

Platser

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Frågor