Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Introduktion

Vi trivs att vara innovativa - MBU blandar traditionell verksamhet utbildning med en helhetssyn, beväpna våra studenter med både "hårda" och "mjuka" färdigheter. Vi är också med spetsteknik. Våra studenter har tillgång till Segways och Gigabit Internet trådlöst. Hela universitetet är utrustad med smartboards, och vi har gjutning enheter (DLNA, Apple TV, Chromecast) i varje rum.

Det är viktigt att lära våra elever hur tekniken fungerar, men också de moraliska värderingar, till exempel, att vara respektfull, etiskt och ansvarsfullt. I den moderna näringslivet, dessa kvaliteter är mycket ovanligt att hitta i affärslivet, alltså kunskap i kombination med mjuka färdigheter verkligen värdefull. Som sådan, vi gör dig anställningsbar, och resan till anställning är roligt, när beredning uppfyller tillfälle.

Vad gör MBU speciellt är det faktum att studenterna stöds från allra första början av sin resa på MBU ända till slutet av vår personal och lärare. Även efter examen, vi hålla kontakten med våra alumner och försöker hjälpa dem i varje aspekt av deras vuxna liv. När en MBU student, alltid en MBU student!

På grund av våra små klasser, ingen av våra elever känner förlorade vid MBU - varje elev får tillräcklig uppmärksamhet åt att se till att de förstår varje ämne som omfattas av klass.

Det faktum att våra professorer alla affärsmän är också mycket uppskattat - de tar sina egna erfarenheter i klassrummet, vilket gör att studenter att lära sig inte bara från böcker och fallstudier, utan också av deras erfarenheter och deras misstag.

Våra internationellt erkända diplom, förutom en multinationell och mångkulturell miljö, göra det möjligt för våra studenter att hitta sina drömjobb eller öppna sina egna företag. Våra studenter är ganska entreprenörer!

Vi tror att MBU är en mycket speciell plats att vara på och en mycket intressant nätverk för att vara en del av.

Framgång är bara ett klick bort - kontakta oss och bli ett framgångsrikt företag professionell du har alltid velat bli!

THE MBU SKILLNAD

uniquelocation

Utsikt över den vackra Lake Geneva, är Montreux Business University den perfekta lärande och inspirerande miljö. Studenterna har förmånen att studera vid ett universitet ligger bara en kort promenad från sjön och den omgivande franska och schweiziska alperna. Schweiz ligger i hjärtat av Europa, vilket gör det mycket bekvämt för våra studenter att resa över hela kontinenten under helger och upptäcka sådana ikoniska europeiska städer som Paris, Rom, Barcelona, ​​Berlin, Milano.

diplomaheader

Din investering är i kvalitet. Utöver våra olika anknytningar och medlemskap är MBU erkänns av globala ackrediteringar.

Montreux Business University är ackrediterat av och är medlem i:

 • ACBSP - Ackreditering rådet för Business skolor och program
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - International Organization for Standardization
 • EFMD - Europeiska fonden for Management Development
 • CEEMAN - Central- och Östeuropa Management Development
 • AVDEP - Association of Privata skolor i kantonen Vaud
 • CVCI - handelskammaren och industri kantonen Vaud
 • FSEP - schweiziska federationen för privata skolor
classheader

Våra små klasser gör det möjligt för studenterna att nära samverka med professorerna, samt få insikt från sina olika globala affärer bakgrunder.
På grund av individuell uppmärksamhet, små klasser ger en mer effektiv inlärningsmiljö.

environmentheader

Det internationella samfundet i Montreux Business University växer. Vi har över 15 nationaliteter studerar på MBU.
Eleverna upplever multinationell miljö och den berömda schweiziska gästfrihet, bidra till att öka global medvetenhet och kulturellt utbyte, samtidigt fullfölja sin utbildning.

FrenchEngHeader

Den MBU Centrum för språkstudier erbjuder avancerade affärskommunikation kurser i engelska, samt intensivkurser i franska, som är utformade för att hjälpa studenter och affärsmän snabbt förvärva muntlig och skriftlig kommunikation färdigheter de behöver för att lyckas akademiskt och professionellt.

SemesterHeader

Montreux Business University har ett utvalt antal kända universitet som våra partners över hela världen.
Vi uppmuntrar våra studenter att ta en termin utomlands för att njuta av de olika atmosfären, ägna sig åt att utforska de nya kulturer och traditioner och få nya vänner från hela världen. Listan över våra partneruniversitet kan hittas här.

CuttingEdgeHeader

MBU använder den senaste tekniken för kurser och i praktiken. Vårt campus har förmodligen en av de snabbaste Internetanslutningar jämfört med andra schweiziska universitet.
Varje elev har tillgång till fyra Gigabit / Second LAN och 1 GB / s WiFi ner / uppladdning. Våra klasser är utrustade med interaktiva Smart Boards, samt interaktiva streaming (Chromecast / Apple, DLNA) i varje klassrum.
Våra online-kurser kompletteras med 360 ° Video streaming och virtuell verklighet verktyg, och vi är stolt att investera i den senaste tekniken för fördelarna med kommande generationer. MBU är en medlem av IED initiativet. Uppslukande lärande sker här.

ExecutivesHeader

Vi har en unik EIR program. Våra chefer i Residence är kända experter från företag som Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse eller Caterpillar. De har arbetat som VD, CTO eller CFO. De / kördes IT, HR, Juridik eller ekonomiavdelningar; deras expertområde är Banking, luftfart, Heavy Industries, internationella organisationer, revision, skatt eller Legal.
Skär lång historia kort, våra chefer i Residence är framgångsrika chefer och entreprenörer som är öppna för att ge råd till våra studenter. De visar dem hur man blir framgångsrik i de kommande utmaningarna av dina studier.
Klicka här för att läsa mer om våra chefer i Residence.

Vision & Mission

Rätta innovation, reprisera utbildning - det är vårt motto. At Montreux Business University, vill vi ge en verksamhet utbildning med en skillnad genom att genomföra en innovativ läroplan som inspirerar eleverna att utveckla de hårda och mjuka färdigheter de behöver för att bli framgångsrika företagsledare som snabbt anpassa sig till den förändrade marknaden. Vår mission är att göra våra studenter anställningsbara.

Våra internationella lärare förbereda MBU eleverna att vara globala företagsledare i morgon genom helhets personlig utveckling och högkvalitativ verksamhet utbildning som omfattar åtta områden av lärande:

VisionMission

Platser

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Frågor