Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Introduktion

MDL - En innovativ strategi för designutbildning.

Masters Design Lab är en designskola som drivs av en innovativ strategi för designutbildning. Vi använder kraften i teknik och global räckvidd för att ge människor från hela världen en chans att lära sig och samarbeta med några av världens bästa designers i ett livligt designgemenskap.

Våra certifikatprogram är fokuserade, praktiska och uppdaterade med branschtrender och skift. Vår unika läroplan innehåller över 25 kurser som kommer att förse dig med vad vi tror är de viktigaste färdigheterna som en modern designer behöver.

Om du är redo att dyka in i designvärlden kommer Masters Design Lab att ge dig all vägledning du behöver.

Till skillnad från andra program lär vi inte bara design utan fördjupar även studenter i designvärlden och får dem karriärklara genom instruktioner från elitdesigners.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Varför MDL?

Vår strategi för designutbildning skiljer sig från andra designskolor. Vi lär oss inte bara grundläggande designfärdigheter, utan också hur vi tillämpar dem i verkliga projekt, affärsinställningar, teamuppdrag och mer. Vårt program går utöver att förse dig med det väsentliga. Vi lär dig färdigheter som kompletterar en designkarriär och som ger dig fördelen, till exempel att skapa en effektiv kopia. Med vägledning från designare i världsklass kommer du att vara unikt redo för framgång och examen.

 • Lär dig av några av världens bästa designers - Vår fakultet innehåller prisbelönta, erfarna och aktiva designers. Ledd av den världsberömda designern David Carson, är våra fakultetsmedlemmar nyckeldesigner i företag som Google, Facebook och mer.
 • Dedikerad fakultet för varje kohort - Varje kohort har en huvudmentor som du kan komma i kontakt med varje dag. Design mentor hjälper dig med alla frågor du har och ser till att du får ut det mesta av varje kurs.
 • Lär dig var som helst - Masters Design Lab är platsagnostiskt och vi debiterar inte studenter utanför Kanada eller USA extra. Avgifterna är desamma. Alla våra lektioner är online, med en blandning av live och förinspelade lektioner.
 • Professionell inlärningsmiljö - Vårt program är krävande. Den är baserad på en sammanhängande tidslinje och fastställda tidsfrister. Det är obligatoriskt för elever att delta i de levande klasserna, vilket är mycket viktigt för verklig feedback från lärare och kamrater.
 • Kontinuerlig feedback och mentorskap - Att lära design genom seriös kritik och feedback är mycket användbart. Design är en process som måste läras och förfinas.
 • Live-klasser - Vi vill att du ska vara nedsänkt i den verkliga samverkande designupplevelsen. Våra levande klasser gör det möjligt för dig att lyssna och höras och lära dig värdefulla lektioner från läraren och kamraterna på vägen.
 • Projekt i verklig värld (och många av dem) - Vårt program har en unik studiokurs / klass som går under hela året. På den här årslånga kursen får du trosor och projekt som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig.
 • Praktisk hjälp och support - Vi lovar inga jobb, men vår placeringsrådgivare kommer att göra allt för att göra dig karriärklar, från portfölj till intervjuutbildning och ger tillgång till olika praktikplatser och jobb.

* Tillgängligt endast för studenter på hela programmet

 • Unik läroplan - Vår läroplan är enastående. Vi har designat program som lär ut vad vi tror är de viktigaste färdigheterna hos en modern designer. Kombinera det med vår personliga mentorskap, masterclasses och året runt studioklasser, och vi är övertygade om att du kan förverkliga dina designdrömmar. Tänk dock på att detta program inte är för alla. Du måste arbeta hårt för att hålla jämna steg.
 • Över 25 kurser - Vi har inte hållit tillbaka och skapat ett 25-kursers program med kurser som endast undervisas i vårt designprogram, till exempel The Business of Design.

* Tillgängligt endast för studenter på hela programmet

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Personlig mentorskap och kontinuerlig feedback

Våra program inkluderar full mentorskap och professionell feedback från första dagen. Vi tror att designhantverket inte kan läras helt enkelt genom att se någon annan design; det måste vara en kontinuerlig dialog mellan designern och deras lärare och kamrater.

Levande studiemiljö

Vi tror också på vikten av en livlig studiemiljö, varför vi också fokuserar på liveklasser, webbseminarier, aktiva slackkanaler, arbetsgrupper och feedbacksessioner med kamrater. Vårt program är inte lätt, eftersom design kräver full uppmärksamhet på detaljer och koncept. Men det är roligt och engagerande.

Fakultet

Passionerad om design. Passionerad när det gäller att utbilda.

Vi är mycket stolta över våra framstående fakultetsmedlemmar, ledda av världsberömda designers och akademiska rådgivare Michael Leblanc. Våra handplockade fakultetsmedlemmar är internationella professionella formgivare, vissa arbetar eller har arbetat på Fortune 500-företag som BBC, NEXT och Intel.

Michael LeBlanc

Akademisk rådgivare.

Michael LeBlanc har en Hon. BA från University of Guelph och en MFA från York University.

Han är en tvärvetenskaplig designer med intressen inom webb, design av användargränssnitt, fysisk databehandling och produktdesign.

Förutom sina 30 år vid NSCAD University i Halifax - inklusive över tio år som ordförande för designdivisionen där, har han undervisat vid universiteten i Toronto, Waterloo, Guelph och Foshan Kina.

Platser

Platser
 • London

  85 Great Portland Street, , London

  • facebook

Frågor