Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Introduktion

Om Master of Project Academy

Hjälpte 50 000 yrkesverksamma i 180 länder för att förbättra sina färdigheter och fördjupa sin karriär. I sin takt, på deras plats!

Vår berättelse

Master of Project Academy föddes ur repetitioner från Resit Gulecs projektledningskurser som levererades till universitetet för under- och MBA-studenter. Dessa repetitioner drev det växande intresset för proffs i mer än 170 länder. Nu växer vi med nya instruktörer, och anställda går med i vårt team. Vårt uppdrag är att göra karriärtillväxtskurser lättillgängliga och prisvärda för proffs.

Vår vision

Vår vision är att vara den ultimata platsen för yrkesverksamma där de går vidare med sin karriär med våra premium och livsföränderliga online kurser.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att förbereda och publicera överkomliga och premiumkurser för de yrkesverksamma som de skulle behöva för en bättre karriär. Utöka kunskapsdelning med vårt växande och lärande samhälle. Hjälper yrkesverksamma att förbättra sina färdigheter. Göra premium och professionell utbildning överkomlig och tillgänglig på professionell egen plats, i takt med dem.

Platser

Platser
  • USA Online

    USA Online, Amerikas förenta stater

    Frågor