Keystone logo
Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Introduktion

Studera dig med Manchester Metropolitan University Global Online

Vårt uppdrag

Manchester Met University är ett innovativt och modernt universitet baserat i en av världens mest varierande städer.

Beläget i hjärtat av mångkulturell Manchester tar vi en internationell och inkluderande strategi för lärande och tror att högre utbildning borde vara tillgänglig för alla. Våra Global Online-kurser är utformade med den här ambitionen i åtanke och är inriktade på att vara relevanta och fördelaktiga för alla med viljan, förmågan och beslutsamheten att lyckas, var de än befinner sig i världen.

Programmen kombinerar expertledad teori med en praktisk applikation som syftar till att hjälpa dig att fördjupa din karriär - och alla levereras genom en 100% virtuell inlärningsmiljö där du kan samarbeta med studenter från hela världen.

Varför välja online-lärande med Manchester Metropolitan?

Global Online ger dig den flexibilitet som krävs för att uppnå en forskarutbildning utan att ta en karriärpaus. Våra onlineprogram har utformats för att hjälpa dig:

 • Börja din forskarutbildning när det passar dig bäst med startpoäng i januari, maj och september
 • Examen på bara två år med en rekommenderad studietid på 15 timmar per vecka.
 • Tjäna medan du lär dig med möjligheten att studera och titta på online-seminarier vid den tidpunkt som passar dig bäst.
 • Höj din profil inom din organisation med kursinnehåll som hjälper dig att implementera ditt lärande.
 • Öppna karriärmöjligheter som kommer att vara en livstid, nätverk med yrkesverksamma över hela världen.

Vår virtuella lärplattform

Vi har arbetat med online-lärande experter för att skapa en plattform som hjälper dig att få ut det mesta av din kurs. Komplett med ett antal verktyg, nedladdningsbara material och community-fokuserade funktioner, kommer plattformen att göra det möjligt för dig att:

 • Delta i levande seminarier med handledare och medstudenter.
 • Lär dig av förstklassiga akademiker som är experter inom sitt område.
 • Studera självständigt med material som podcast och bibliotek.
 • Delta i interaktiva gruppuppgifter med elever över hela världen.
 • Dela din kunskap och erfarenhet i sociala onlinemiljöer online.

Använda vår virtuella inlärningsplattform

Vår intuitiva plattform har utformats med enkel navigering i åtanke, vilket gör din inlärning lika sömlös som möjligt. Du får också fullt stöd från vårt Student Success Team, som alltid står till hands för att hjälpa till med tekniska utmaningar.

Vad våra studenter säger om oss

"Den virtuella lärmiljön är omfattande och ger länkar till sociala utrymmen såväl som krävd läsning. Att kunna logga in var som helst är användbart - jag kan utnyttja all ledig tid jag har och gå vidare med läsning och gruppaktiviteter."

- Patrick Armstrong, Global Online MSc i International Human Resource Mangement student 2017

"Om du är en upptagen professionell lärande på nätet är ett bra sätt att uppnå dina mål. Du kan komma åt Manchester Metropolitan-plattformen dygnet runt, vilket innebär att du kan använda den när du behöver det. "

- Alvaro Benitez, Global Online MBA-student 2017

Börja lära dig med Manchester Metropolitan från var som helst i världen

Som student vid Manchester Metropolitan University får du dedikerat stöd under hela din tvååriga kurs - oavsett var du befinner dig i världen.

Student Succes TeamAlla våra elever får särskilt stöd i form av vårt Student Success Team. Efter att ha anmält sig till en av våra kurser kommer du att tilldelas en dedikerad Student Success Advisor, som du kan vända dig till för vägledning under hela din tid med oss, samt förlita oss på viktiga uppdateringar som påverkar dina studier.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • UK Online

  UK Online, Storbritannien

Program

Frågor