Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Introduktion

Välkommen till en ny era av undervisning i London.

Vi är en online-undervisningsinstitution tillgänglig på 3 språk (engelska, spanska och portugisiska) baserat i London men med online-kurser tillgängliga över hela världen.

Vad?

London School of Design and Marketing - LSDM, är en skola specialiserad på design och marknadsföring som föreslår att lärandeparadigmet förändras genom en innovativ och kreativ träning, 100% online och tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska. Vi ger en lärande upplevelse med praktiska resultat genom en systematisk orientering, som kombinerar de studerandes yrkeskarakteristik med avancerad design av tekniska färdigheter. Vi är förpliktade att erbjuda unika online kurser ackrediterade av universitetet för Creative Arts genom förvärv av ny kunskap anpassad till utmaningarna på arbetsmarknaden som alltmer krävande.

London School of Design and Marketing

Där passionen blir ett yrke

Vem?

LSDM-kurser har utvecklats för studenter, yrkesverksamma och företagare som vill förvärva kunskaper och tekniska färdigheter inom de kreativa områdena Design eller Marknadsföring, som deltar i den senaste tekniken och innovationen när det gäller undervisning i E-learning. Alla kurser finns på engelska, spanska och portugisiska.

Vår uppgift

London School of Design and Marketing kombinerar din kreativitet och tekniska rigor med yrkeserfarenhet, vilket ger praktiska och dynamiska 100% online kurser inom design och marknadsföring, som svarar mot kraven på den nuvarande arbetsmarknaden. Kurser som lärs ut vid LSDM består av högt specialiserat innehåll genom användning av avancerade inlärnings- och utvärderingsprogram.

utsikt

Referensskola på europeisk nivå i online-utbildning inom design och marknadsföring.

värden

Vi tror att kreativitet, innovation och utveckling av tekniska färdigheter ligger till grund för en framgångsrik karriär. På LSDM förbereder vi eleverna för de mest krävande arbetsmarknadens utmaningar, som kombinerar inte bara förvärvad kunskap utan också passion för vad de gör.

Campus funktioner

Hur?

LSDM: s E-learning-undervisning kännetecknas av högkvalitativt akademiskt innehåll, utvecklat av doktorander tillsammans med andra resurser som videor, infografik, vetenskapliga artiklar, digitala bibliotek, bland andra. Alla studenter övervakas varje vecka genom Tutor Center som består av ett team av specialiserade handledare som garanterar assimilering av innehållet och främjar deras interaktivitet, intresse och nyfikenhet. Alla LSDM -kurser är uteslutande online och flexibla, så studenter kan ta lektioner var som helst och när som helst.

Obs: LSDM - London School of Design and Marketing är en del av Talent - Individuality Through Education , ett nätverk av skolor med ett internationellt yrke med över 20 års erfarenhet inom utbildningsområdet. Den har ett universum av pedagoger och anställda som är beredda att hjälpa till att utveckla talanger i högskolor i Europa och Latinamerika.

  Ranking

  Ackreditering av UCA

  Alla LSDM -kurser är ackrediterade av University for the Creative Arts (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) och Master of Design (MA).

  UCA har nästan 160 års historia och utsågs till det bästa universitetet som specialiserat sig på kreativ konst i Storbritannien i Complete University Guide 2018.

  För närvarande är det också i topp 40 -rankningen av universitet i Storbritannien och 11: e i rankningen av moderna universitet, en ranking som täcker 70 institutioner. Bland akademikerna vid detta universitet finns internationellt erkända Oscar -vinnare, filmskapare, animatörer och modedesigners.

  Platser

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Frågor