Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Introduktion

Välkommen till en ny era av undervisning i London

MISSION

London School of Design och Marketing associerar sin kreativitet och tekniska rigor med arbetslivserfarenhet, som erbjuder praktiska och dynamiska 100% online kurser inom Design och Marketing, som uppfyller kraven på den nuvarande arbetsmarknaden. De kurser som LSDM lär ut består av högt specialiserat innehåll genom användning av avancerade inlärnings- och utvärderingsprogram.

VISION

Referensskola på europeisk nivå, med avseende på onlineundervisning, inom design och marknadsföring.

VÄRDEN

Vi tror att kreativitet, innovation och utveckling av tekniska färdigheter är drivkrafterna för en framgångsrik karriär. På LSDM förbereder vi eleverna för de mest krävande utmaningarna på arbetsmarknaden, vilket kombinerar inte bara den kunskap som förvärvas, utan också passion för vad de gör.

Campus funktioner

Den där?

London School of Design and Marketing - LSDM - är en specialskola inom design och marknadsföring som försöker förändra undervisningsparadigmet med en innovativ och kreativ utbildning, 100% online och tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska. Vi erbjuder en lärandeupplevelse med praktiska resultat genom en systematisk inriktning, som kombinerar studenternas yrkesegenskaper och den avancerade uppfattningen om tekniska förmågor. Vi är dedikerade till att erbjuda exklusiva onlinekurser, ackrediterade av University for the Creative Arts, genom förvärv av ny kunskap anpassad till utmaningarna på en allt mer krävande arbetsmarknad.

Hur?

LSDM E-learning-upplevelsen kännetecknas av högkvalitativt akademiskt innehåll som utvecklats av doktorander, tillsammans med andra resurser, till exempel videor, infografik, vetenskapliga artiklar, digitala bibliotek, bland andra. Varje elev åtföljs varje vecka genom ett handledarcenter, som består av specialiserade handledare som garanterar assimilering av innehållet genom att främja interaktivitet, intresse och nyfikenhet. Varje LSDM -kurs är exklusivt online och flexibel, därför kan eleverna gå klasser var som helst i vilken höjd som helst.

Obs: LSDM - London School of Design and Marketing är en del av Talent - Individuality Through Education, ett nätverk av skolor med mer än 20 års erfarenhet inom undervisning med internationell kallelse. Det har ett universum av pedagoger och anställda som är beredda att hjälpa och utveckla talanger i högskolor i Europa och Latinamerika.

  Antagningar

  LSDM-kurser har utvecklats för studenter, yrkesverksamma och entreprenörer som försöker förvärva kunskap och tekniska färdigheter inom den kreativa konsten Design eller marknadsföring, med hänsyn tagen till den senaste tekniken och innovationerna när det gäller E-learning. Alla kurser finns på engelska, spanska och portugisiska.

  Ranking

  Ackreditering av UCA

  University for the Creative Arts (UCA) ackrediterar alla LSDM -kurser: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) och Master of Design (MA).

  UCA har nästan 160 års historia och har ansetts vara det bästa specialuniversitetet för kreativ konst i Storbritannien i Complete University Guide 2018.

  För närvarande är det också i topp 40 på de brittiska universitetsrankningarna och 11: e i de moderna universitetsrankningarna, som inkluderar 70 institutioner. Bland akademikerna vid detta universitet utropas Oscar -vinnare, filmskapare, konstnärer och modedesigners.

  Platser

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Frågor