Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Introduktion

Välkommen till en ny tid för undervisning i London

Vi är en brittisk leverantör av onlineutbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk.


VAD?

London School Of Design And Marketing - LSDM - är en specialiserad skola inom design och marknadsföring som syftar till att förändra undervisningsparadigmet med en innovativ och kreativ utbildning, 100% online och tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska. Vi erbjuder en lärandeupplevelse med praktiska resultat genom systematisk orientering, som kombinerar elevernas yrkesegenskaper med avancerad design av tekniska färdigheter. Vi är fast beslutna att erbjuda exklusiva onlinekurser, ackrediterade av University for the Creative Arts, genom att förvärva ny kunskap anpassad till utmaningarna på en allt mer krävande arbetsmarknad.


London School Of Design And Marketing

Där passion blir ett yrke

HUR?

LSDM:s e-lärande upplevelse kännetecknas av högkvalitativt akademiskt innehåll utvecklat av doktorslärare, tillsammans med andra resurser, såsom videor, infografik, vetenskapliga artiklar, digitala bibliotek, bland annat. Varje student övervakas på veckobasis genom ett Tutor Center som består av ett team av specialiserade handledare som säkerställer innehållets assimilering genom att främja interaktivitet, intresse och nyfikenhet. Varje LSDM-kurs är exklusivt online och flexibel; därför kan eleverna delta i lektioner var som helst när som helst.


Obs! LSDM – London School Of Design And Marketing är en del av Talent – Individuality Through Education, ett internationellt nätverk av skolor med över 20 års erfarenhet inom undervisningsområdet. Den har ett universum av lärare och anställda som är redo att hjälpa och utveckla talanger i skolor för högre utbildning i Europa och Latinamerika.


VEM?

LSDM:s kurser har utvecklats för studenter, yrkesverksamma och entreprenörer som vill förvärva kunskaper och tekniska färdigheter inom den kreativa konsten design eller marknadsföring, med hänsyn till de senaste teknologierna och innovationerna gällande e-learning. Varje kurs är tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska.

UPPDRAG

London School Of Design And Marketing associerar sin kreativitet och tekniska noggrannhet med arbetslivserfarenhet, vilket ger dig praktiska och dynamiska 100 % onlinekurser i design och marknadsföring, som uppfyller den nuvarande arbetsmarknadens krav. Kurserna som undervisas av LSDM består av högspecialiserat innehåll genom användning av avancerade lärande- och utvärderingsprogram.


SYN

Ledande skola på europeisk nivå, gällande onlineundervisning, inom områdena design och marknadsföring.


VÄRDEN

Vi tror att kreativitet, innovation och utveckling av tekniska färdigheter är drivkrafterna för en framgångsrik karriär. I LSDM förbereder vi studenterna för de mest krävande utmaningarna på arbetsmarknaden, och kombinerar inte bara de förvärvade kunskaperna utan också en passion för det de gör.


ACCREDITERING AV UCA

University for the Creative Arts (UCA) ackrediterar LSDM-kurser: Bachelor's in Marketing - (BA Hons), Bachelor's in Design - (BA Hons), Master's in Marketing (MA) och Master's in Design (MA).

UCA har cirka 160 års historia och har ansetts vara nummer 1 Specialist University for the Creative Industries i Storbritannien enligt Complete University Guide 2018.

För närvarande är det också i topp 40 av universitetsrankningen i Storbritannien och på 11:e plats i den moderna universitetsrankingen, som inkluderar 70 institutioner. Bland universitetets utexaminerade finns Oscarspristagare, utropade världsomspännande filmskapare, underhållare och modedesigners.

Studentberättelser

Platser

Platser
 • London

  9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • instagram

Frågor