Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Business Information Systems
LIBF Online

BSc (Hons) Business Information Systems

Online

36 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Distansutbildning

Introduktion

Led din professionella väg till skärningspunkten mellan affärer och teknik med LIBF:s online BSc (Hons) Business Information Systems. Det här omfattande programmet innehåller robusta moduler som täcker 'Business 101', 'Management Accounting', 'Digital Business Models och 'Data Analytics and Big Data'. Du kan anpassa ditt lärande med valbara moduler som "Business Intelligence" och "Cyber ​​Security" för att passa dina karriärsträvanden.

Med denna examen kommer du att vara väl förberedd för ett brett utbud av roller inom olika branscher, från affärsanalys och datahantering till IT-konsulttjänster och teknikentreprenörskap. Omfamna en framtid där affärsinsikter konvergerar med teknisk innovation på LIBF.

BSc (Hons) Business Information Systems-examen från LIBF levereras helt online, vilket gör att du kan integrera dina studier sömlöst i ditt liv och framsteg i din egen takt. Du kommer att vara en del av en global gemenskap av lärare, studenter, alumner och experter, med stöd av ett dedikerat team av studiecoacher och karriärrådgivare.

Fördelar med att lära med LIBF

Helt flexibel inlärning Över 140 års expertis Innovativt personligt lärande Belöna din ambition
Passa in i ditt liv men studera på ett strukturerat sätt, med hjälp av en flexibel onlinestrategi med fullt stöd från dina föreläsare och handledare. Lär dig deltid eller heltid – i din egen takt, helt online, var som helst. Uppgradera din expertis med framtidens kompetens. För att hjälpa dig att lyckas och utveckla din karriär, kombinerar vi vår långa historia av utbildning inom finans, affärer och bank med den aktuella onlineutbildningsplattformen. Lär dig på dina egna villkor. Skaffa dig de färdigheter du behöver för att nå din fulla potential och uppnå dina ambitioner. Du kommer att få stöd, samt tillgång till avancerade digitala lärandeverktyg och praktisk expertis i verkligheten. Distansutbildning är ett prisvärt, skräddarsytt alternativ som passar din livsstil. Avgifterna för vår onlineexamen är fördelade över längden på ditt valda program, vilket gör det lättare för dig att hantera din ekonomi.

Online grader

Onlineinlärning – även känd som distans- eller virtuell inlärning – tillåter studenter att slutföra sin examen online samtidigt som de ger den flexibilitet som ofta behövs i dagens hektiska värld. På LIBF undervisar vi kurser med hjälp av interaktiva läromedel och multimediastudiematerial vid sidan av livesessioner med föreläsare och löpande assistans från akademiska handledare. Du kommer att ha full flexibilitet att studera när och var du vill, utan att förlora den personliga kopplingen till dina lärare och klasskamrater.

De tre F som skiljer oss åt

Frihet: Onlinegrader vid LIBF ger dig friheten att studera enligt ett schema som passar dina individuella behov. Vi erbjuder även deltidsalternativ på både grund- och forskarnivå.

Flexibilitet: Våra betalningsalternativ ger dig den flexibilitet du behöver för att ha kontroll över din ekonomi. Berättigade studenter i Storbritannien kan också få tillgång till statliga studielån. Självfinansierade studenter har möjlighet att betala i månatliga avbetalningar eller årligen.

Finansiering: LIBF erbjuder en rad stipendier och stipendier som stödjer både hem- och internationella studenter. Finansiering ska trots allt aldrig hindra någon från att utbilda sig.

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor