Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Introduktion

Vilka vi är

1971 drömde pastorn Jerry Falwell om världsförändring. Han föreställde sig en generation professionella inom alla områden som älskade Gud, tjänade andra och var bäst på vad de kallades att vara. Han såg ett universitet på ett berg där denna utbildning kunde ske - och han började bygga den. Mindre än 50 år senare är Liberty University en ackrediterad evangelisk liberal konstinstitution med 17 högskolor och skolor, över 100 000 studenter och 600 studieprogram från certifikatet till doktorandnivån. Över 400 av dessa program är tillgängliga för studenter över hela världen via våra onlineprogram.

Mer än så tränar Liberty University piloter, rådgivare, verkställande direktörer, sjuksköterskor, lärare, konstnärer, brottsbekämpningspersonal, pastorer - proffs inom nästan alla områden som älskar Gud, tjänar andra i sina samhällen och är bäst på vad de kallas att vara . Liberty University tränar mästare för Kristus.

Påverka världen

Genom att betona precis rätt balans mellan akademisk teori, forskning och praktisk utbildning, innebär Libertys unika inställning till utbildning att du kan vara beredd att inte bara lyckas i ditt yrkesval utan också att anpassa dig och trivas på en ständigt föränderlig marknadsplats.

På Liberty University är du utrustad för att utföra ditt jobb etiskt och med högsta kvalitet. Få det kritiska tänkande, forskning, dataanalys och kommunikationsförmåga du behöver för att bli en viktig bidragsgivare inom ditt område och vilken typ av ledare som inspirerar andra.

Hårt arbete, mod och integritet definierar vår tro, så att vi inte bara utrustar studenter med en examen - vi tränar mästare för Kristus som påverkar världen.

Online-program - en förlängning av vårt uppdrag och vårt campus

Det som började som en vision för ett blomstrande universitet i Virginia har nu spridit sig över hela världen. Online-utbildningsprogram har ökat i popularitet, men Liberty University har banat vägen för distansutbildning sedan mitten av 1980-talet . Vårt onlineprogram inleddes 1985 som Liberty University School of Lifelong Learning eftersom vi insåg att många distansutbildningar kunde arbeta medan de gick på skolan för första gången.

Våra distansutbildningsprogram startade som korrespondenskurser. Liberty skickade VHS-band laddade med kursinnehåll till studenter, och studenter skickade tillbaka in uppgifter och tester övervakade av en proktor. Internetboomen i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet gjorde det möjligt för Liberty att erbjuda kristna högskoleutbildningar uteslutande online.

Idag får eleverna tillgång till sitt kursinnehåll i Blackboard, en online-lärplattform. Tester och uppdrag som en gång måste skickas tillbaka till vårt Virginia-campus skickas nu online från studenter över hela världen. Libertys toppmoderna digitala resurser gör det möjligt för elever att få kontakt med klasskamrater och få tillgång till det bästa inom akademiska resurser, inklusive över 750 000 elektroniska böcker, tidskrifter och granskade artiklar. Studenterna har också tillgång till Online Writing Center och olika online studentgrupper.

Du är alltid välkommen att komma och utforska Libertys campus i Lynchburg, Va. Intensiv på campus, hemkomst och påbörjande är underbara händelser att delta i som online-student och ger möjligheter för dig att få kontakt med din skola. Men även om du inte gör det, vet att det viktigaste vi bygger här är förändrade liv - på Liberty kommer du att dra nytta av mer än 30 år av lärande, växa, anpassa och förnya för distanselever och mer än ett decennium att undersöka behoven hos onlinestudenten. Du kan vara säker på att vi har tagit oss tid att lära oss vad som är viktigt för dig.

Prisvärdhet, tillgänglighet

Med så många online-högskolor och universitet att välja mellan kan det vara svårt att hitta ett online-program som är både flexibelt och prisvärd. Liberty University onlineprogram kan erbjuda dig båda!

Våra onlineprogram rankade bland de fem bästa av mer än 2 100 online-högskolor och universitet för kvalitet, prisvärdhet och tillgänglighet av BestColleges.com.

Vi har varit banbrytande distansutbildning sedan 1985 och erbjuder en unik och beprövad strategi för online-utbildning.

Akademisk kvalitet

Liberty University : s onlineprogram strävar ständigt mot nya utbildningsframsteg och ökad grad av tillgänglighet. Vi vill att du ska kunna bedriva en examen som bäst passar dina passioner och karriärmål.

Liberty University erbjuder:

 • Över 250 tillgängliga online-program att välja mellan.
 • Samma kvalitetsstandarder som våra bostadsprogram.
 • Kontinuerligt uppdaterat kursinnehåll utformat för att återspegla nuvarande branschrutiner.
 • En fakultet som består av ledare från varje område som ger verklig erfarenhet till klassrummet.

Tillgänglighet

Vi förstår att det kan vara utmanande att passa en examen i ditt livliga liv. Av denna anledning ger vi dig möjligheten att anpassa din Liberty University examensplan för att passa ditt schema bäst.

För att tillgodose dina personliga behov och utbildningsbehov:

 • De flesta av våra onlinegrader erbjuds i 100% onlineformat.
 • Onlineutbildningsprogram erbjuds i åtta veckors undervärdsformat med åtta startdatum per år.
 • De flesta av Libertys online-program erbjuder flexibilitet för att genomföra uppgifter när som helst på dagen utan nödvändiga inloggningstider för de flesta program.
 • Liberty University kräver inte standardiserade testresultat eller fullskoleavskrifter för antagning till grundutbildningar.

överkomliga

Liberty University vill inte bara ge dig kvalitetsutbildning utan också erbjuda undervisningsnivåer till ett överkomligt pris. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta sätt att betala för din utbildning. Av den anledningen har vi arbetat med att se till att undervisningen förblir till ett rimligt pris och samtidigt tillhandahåller en avancerad, ackrediterad och utmärkt utbildning.

Ansök idag för att påbörja din resa vid ett Christian Christian University!

Gå med i Liberty University uppdrag och se värdet av kristen utbildning för dig själv. Börja på vägen mot att fortsätta din utbildning genom ett av Liberty University : s online college-program. Liberty är på alla sätt en högklassig institution med hög utbildning som ägnas åt att förbereda dig för framgång i alla livets aspekter.

Ranking och utmärkelser

# 1 bästa online college i Amerika
Guldnivå - School of Distinction
Top Online University i Virginia
Top Online Christian College in the Nation

Platser

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Frågor