Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Introduktion

Online grader från Libanese American University

Förbättra din karriär med en online-examen från Libanese American University. Våra innovativa program levererar den utbildning du behöver för att utmärka dig i din valda utveckling och öppna dörrar till gränslösa möjligheter.

Med ett åtagande att skapa ett globalt mångsidigt och kulturellt rikt lärande samhälle som ger en tillgänglig högre utbildningsupplevelse oavsett studentens plats eller socioekonomiska bakgrund, LAU är platsen där du kan nå din potential. Som libanesisk amerikansk universitetsstudent, du kan uppleva akademisk spetskompetens och en modern läroplan med ett globalt perspektiv.

Libanese American University verkar enligt en stadga från Regents Board of the University of the State of New York och är ackrediterat av New England Commission of Higher Education (NECHE). Deras 100% online-program har fått styrelsens godkännande från New York State Education Department, vilket innebär att kursplanen uppfyller de akademiska kriterierna för andra amerikanska universitet.

Utforska våra program

Accelererad, Karriärfokuserade onlineprogram

MBA i Global Business Administration online

MBA i Global Business Administration (uppkopplad) vid Libanese American University erbjuder arbetande yrkesverksamma och nyutexaminerade flexibiliteten att slutföra en avancerad examen samtidigt som man uppfyller arbets- och livskrav. Du kommer att slutföra ditt MBA-program online med kamrater från hela världen och examen redo för kraven och utmaningarna från modernt företagsledarskap.

Online MBA i affärsanalys

Rankad #1 i Libanon för företag och ledning1, Libanese American University hjälper dig att överbrygga klyftan mellan analys och företagsekonomi för att förbereda dig för efterfrågade affärsanalysroller. Online MBA i Business Analytics utrustar dig med nödvändiga tekniska färdigheter och kunskaper för att främja din karriär och få det viktiga strategiska, problemlösning, och beslutsfattande färdigheter i dagens värld. Ingen tidigare analyserfarenhet krävs.

Online MS Tillämpad artificiell intelligens

Online-magisterexamen i tillämpad artificiell intelligens levererar den expertis du behöver för att tillämpa, utvärdera, och bidra till utvecklingen av AI-tekniker. Programmet kan slutföras på bara två år och ingen tidigare AI-teknisk erfarenhet krävs för antagning. Som student, du lär dig online från fakulteten med verklig AI-teknisk erfarenhet i ett virtuellt klassrum utformat för att passa ditt personliga schema.

Online MS i datavetenskap

Den flexibla online-MS inom datavetenskap levererar de banbrytande färdighetsuppsättningarna du behöver för att lyckas inom det snabbt växande teknikområdet i Mellanöstern och utanför. Du får en avancerad förståelse för ämnen som dataanalys, artificiell intelligens, och maskininlärning och tillämpa det du lär dig i en rad globala sammanhang.

Online MS International Construction Management

Utveckla den avancerade kunskapen inom byggbranschen som du behöver för att lyckas på den växande globala byggmarknaden. Till skillnad från andra byggledningsprogram, denna examen är internationellt fokuserad. Vi är unikt positionerade geografiskt och kulturellt för att erbjuda ett omfattande program som fokuserar på den växande globala byggmarknaden.

Online Cybersecertifikat

Detta certifikat är utformat för att ge förbättrad utbildning för IT-proffs, kombinera grundläggande begrepp och principer med exponering för ny teknik och lösningar. Du får en praktisk förståelse för viktiga frågor som rör grundläggande kryptografi, nätverkssäkerhet och datorkriminalteknik.

Online artificiell intelligens och datavetenskap certifikat

Få specialkunskaper inom artificiell intelligens och datavetenskap på bara sex månader. De nio poäng som tjänas genom certifikatprogrammet kan tillämpas på universitetets online-MS i datavetenskapsprogram. Du kommer att utforska en djupgående läroplan som undervisas av erfarna och mångsidiga fakulteter och nätverk med studenter i masterprogrammet.

Snabba fakta

 • #2 i Libanon1
 • 100% online grader
 • 46 000 alumner över hela världen

Varför libanesiska amerikanska universitetet?

Vi ger våra studenter möjlighet att hitta sin väg till framgång genom ett engagemang för akademisk excellens. Vår framstående fakultet och olika studentpopulation skapar ett konkurrenskraftigt och omtänksamt samhälle som spänner över hela världen.

Globalt mångfaldig gemenskap

Vi är engagerade i att skapa ett mångsidigt och kulturellt rikt samhälle som ger tillgänglig utbildning för alla.

Modern läroplan

Genom moderna instruktionsmetoder och branschinformerade inlärningsupplevelser, du kommer att examen med de kunskaper och färdigheter du behöver för att gå vidare i din karriär.

Framstående fakultet

Vår fakultet utmärker sig i undervisningen, forskning, och samhällstjänst, att föra värdefull branschexpertis och relevant erfarenhet till online-klassrummet och ge en-mot-en-support.

Karriär förberedelse

Vi uppmuntrar dig att hitta din passion och omfamna LAU: s entreprenörsanda. LAU-akademiker är mycket anställningsbara, med 82% av de akademiker som hittar arbete inom ett år efter examen.

Läs mer om oss

Flexibelt online-lärande

Gå med i vårt stödjande akademiska samhälle, kontakta dina instruktörer, och nätverk med studenter från hela världen. Våra onlineprogram levererar samma akademiska kvalitet som erbjudanden på campus med den flexibilitet du behöver för att lyckas.

Var kärnan i allt

Källor

1World University Ranking 2023. Times högre utbildning. href=" https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, Amerikas förenta stater

   Frågor