Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Introduktion

Varför King's Online?

Samma kvalitet. Samma akademiska rigor. Levereras flexibelt.

King's College London är rankad bland världens mest prestigefyllda universitet.

Vår världsledande forskning ligger i centrum för vårt tillvägagångssätt för undervisning, och det gäller även våra online-kurser.

Våra online kurser undervisas av samma enastående akademiker som våra kurser på campus - den enda skillnaden är flexibelt leveranssätt. Lärande sker vid en tidpunkt och plats som är lämpligast för våra studenter.

Kurser är utformade speciellt för en online publik, med hjälp av en rad aktiviteter, inklusive videor, online-frågesporter, diskussionsforum, online-läsning.

Kings Online-studenter drar nytta av samma studentresurser och stöd i hela sina studier, inklusive tillgång till bibliotekstjänster, akademisk skrivförmåga, rådgivning och karriärrådgivning.

Kings Online-studenter har också möjlighet att samarbeta med ett nätverk av andra kungens online-studenter från hela världen. Vid examen ingår King's Online-studenter i vårt välanslutna och aktiva globala alumni nätverk.

King sitter högt i sin grad av anställbarhet och har en dedikerad karriärservice för att hjälpa studenter att hitta rätt karriärväg för dem. Dessutom visar en online-kurs viktiga anställningsförmåga som är i hög efterfrågan av organisationer runt om i världen.

Platser

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Frågor