Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Introduktion

Kepler började som en dröm att förbättra astrologernas utbildningsmöjligheter. Ursprungligen tog detta form av ett 4-årigt college som inkluderade astrologiska studier inbäddade i ett program för fri konst. Kollegiet inkluderade specialiserade studiekurser för att presentera en kartläggning av tekniker från olika kulturer och tidsperioder.

Vårt löfte till våra studenter och anhängare är att Kepler kommer att hålla sig till sitt primära mål: att ge en högkvalitativ utbildningsmöjlighet för alla som är intresserade av det breda området astrologi och hur det har praktiserats under olika tidsperioder och olika kulturer upp genom nutid.

Kepler lockar ett brett spektrum av individer från hela USA och världen, både som studenter och som lärare. Våra studenter kommer för att de söker en astrologisk utbildning i världsklass. Våra lärare kommer till Kepler eftersom de är experter inom sitt område och älskar chansen att förmedla sin expertis. Vårt förvaltningsråd kommer för att de vill delta aktivt i att fortsätta och bygga en institution för astrologisk utbildning i världsklass.

Platser

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Frågor