Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Introduktion

Kelley School erbjuder en högskoleutbildning som fokuserar på att vägleda dig mot din egen sanna framgång.

På Kelley School of Business är vi verksamma för att skapa karriärmoment. Våra studenter har talang att lyckas, ödmjukheten att växa och fasthålligheten att uthärda. Den andan - kombinerad med en utbildning som bara eliten Kelley School kan leverera - resulterar i akademiker med den kunskap och färdigheter som behövs för att möta nya utmaningar, för att möjliggöra positiva förändringar och att bidra till sina organisationer från dag ett.

Våra fakultetsmedlemmar kräver och får det bästa av våra studenter. Kelley-studenter lär sig hur man kör resultat. Denna kvalitet återspeglas i vår exceptionella akademiska läroplan, vårt akademiska karriärtjänsters rykte och vår globala position som en högstadiumskola.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Utformad för dagens upptagna proffs ger Kelley online grader dig möjligheter medan du jobbar med dina karriärmål.


Kelleys stränga läroplan erbjuds i ett flexibelt, interaktivt format som fungerar för upptagna proffs som vill tjäna en MBA eller online MS-examen.

Varje aspekt av Kelley Direct är utformad med dagens upptagna professionella i åtanke, från att erbjuda den ultimata flexibiliteten i schemaläggning och examen, till hur våra kurser levereras. Vår dedikerade fakultet och beprövad teknikplattform, tillsammans med Kelley Connect Weeks i hemmet och möjligheter till global nedsänkning, säkerställer att du kommer att vara fullt engagerad med dina professorer, dina klasskamrater och världen - både i en virtuell klassrumsmiljö och personligen.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Platser

  • USA Online

    USA Online, Amerikas förenta stater

Frågor