Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Introduktion

John Jay Online är platsen för att ansluta till examen, certifikat och professionella utvecklingsprogram vid John Jay College var som helst i världen. Om du är intresserad av att fortsätta din utbildning eller utveckla din karriär har vi online-program som kan tillgodose dina behov och intressen. Vi förstår att återvändande till skolan är ett viktigt beslut och att återvända till skolan "online" kan också vara nytt för dig. John Jays online-teammedlemmar kommer alltid att finnas tillgängliga via telefon eller e-post för att hjälpa dig med ditt beslut. Vi kommer att vara där för att svara på dina frågor och vägleda dig genom ansökningsprocessen och därefter.

Oavsett om du bedriver en examen eller vill utveckla din karriär genom professionella studier, överväga program som erbjuds på John Jay Online. Vårt exemplariska rykte inom straffrätt, offentlig förvaltning, säkerhetshantering, inrikes säkerhet, utredande psykologi, modern polis och ledarskap för brottsbekämpning ger dig en utbildning som är banbrytande, smart och övertygande. Våra studenttjänsttjänster och inskrivningsteam, tillsammans med vår rimliga undervisning, ger dig möjlighet att studera vid en högklassig institution för social rättvisa. Göra skillnad. Tjäna en examen från John Jay College of Criminal Justice vid City University of New York och var bland ett globalt alumni-nätverk med över 60 000 kandidater från John Jay College som arbetar för rättvisa.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Frågor