Keystone logo
Unicaf - Liverpool John Moores University Master of Business Administration
Unicaf - Liverpool John Moores University

Master of Business Administration

Liverpool, Storbritannien

2 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

Utbildningsmål med programmet

  1. Tillämpa ett vetenskapligt förhållningssätt och uppdaterad affärskunskap för att fungera som en mångsidig, säker och effektiv ledare i en komplex, dynamisk arbetsmiljö.
  2. Kritiskt bedöma komplexa problem och situationer över funktionella gränser för att utveckla holistiska, integrerade strategiska svar på organisations- och ledningsfrågor.
  3. Trivs som en kritisk självständig inlärare som kan tillämpa och praktisera principer för reflektion och kontinuerlig utveckling för att positivt påverka individuella och kollektiva prestationer inom organisationen.
  4. Syntetisera nytt lärande med befintlig erfarenhet för att göra en positiv inverkan på det aktuella sammanhanget från början av MBA-programmet.
  5. Utveckla kunskap och förståelse för aktuella och genomgripande frågor inom företag och ledning för att berika egen yrkesutövning, förbättra karriärutvecklingsmöjligheterna och underlätta personlig och professionell utveckling.
  6. Identifiera, analysera och dra nytta av möjligheter för transformation och skapande av företag inom organisationen
  7. Förstå, kritiskt bedöma och bedriva forskning som tillhandahåller analys och syntetisering av data och information för att göra sunda bedömningar och rekommendationer.
  8. Engagera sig i ett ansvarsfullt ledarskap, uppskatta mångfald och uppträda med integritet.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Om skolan

Frågor